Rapid e în pragul colapsului. Nu s-au mai antrenat de două zile şi refuză să plece în cantonament!

Ultima actualizare:

Nimic nou n-a venit şi dinspre patronat, iar rapidiştii au început să se plângă încă de la începutul pregătirii. Dându-şi seama că n-au nicio şansă să primească ceva şi că nu pot trăi la infinit din pomana pe care le-o dă antrenorul Viorel Moldovan, aceştia au luat la începutul acestei săptămâni o decizie şoc: n-au mai ieşit la antrenament.

Tehnicianul giuleştenilor confirmă problemele şi spune că dacă jucătorii nu-şi vor primi măcar o parte din bani, mâine nu se va pleca în cantonamentul din Antalya, programat de club de ceva timp.

"Asta e situația, din păcate. E posibil să nu se plece nici în cantonamentul din Antalya dacă nu-și vor primi măcar o parte din bani. Am înțeles că șefii le-ar fi promis ceva, dar de la vorbe la fapte e cale lungă", a declarat marți Moldovan pentru digisport.ro.

Fanii s-au implicat şi ei în această nouă grevă şi încă de dimineaţă au mers la Pro Rapid pentru a pune presiune pe conducere şi a cere explicaţii. Până acum, nimic nu s-a rezolvat şi nimic bun nu se anunţă în viitor. Nici de proiectul cu noii acţionari nu s-a mai auzit nimic, astfel încât, Rapid priveşte cu groază spre ziua de 14 februarie, când planul de reorganizare ar trebui aprobat sau respins de Tribunalul Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (3) webp
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Minge (Sportpictures) jpg
Florin Nita (Sportpictures) jpg
Edward Iordanescu (Facebook) jpg
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net