Rapid înfruntă Farul: obligată să câștige sau riscă un „cutremur”

Ultima actualizare:

Rapid întâlnește Farul Constanța, în ultima etapă din 2023, meciul fiind programat, miercuri, de la ora 20.30 și televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Meciul cu Rapid va fi ultimul pentru Adrian Mazilu (stânga) la Farul Constanța (FOTO: Sportpictures)
Meciul cu Rapid va fi ultimul pentru Adrian Mazilu (stânga) la Farul Constanța (FOTO: Sportpictures)

Oaspeții vin după un egal cu Petrolul Ploiești și sunt „obligați” la victorie, în contextul în care se zvonește tot mai des că „scaunul” lui Cristiano Bergodi „se clatină” la formația de sub Podul Grant. „E normal să există această presiune. Ar fi bine să reușim să câștigăm cu Farul, așa, ca de sfârșitul anului. Și pentru mine a fost o perioadă grea. Am avut o întâlnire cu domnul Șucu (n.r. principalul finanțator al Rapidului). Am vorbit cu el personal, zilele trecute. El mi-a dat încredere și eu cred că ar trebui să rămân, ca să redresez echipa. E multă nerăbdare aici (n.r. în România), conducătorii nu știu să aprecieze munca antrenorilor și sunt schimbați prea ușor”, a comentat situația antrenorul italian, potrivit DigiSport. 

Ultimul meci pentru Mazilu în tricoul campioanei României

Partida va fi ultima pentru Adrian Mazilu în tricoul lui Farul Constanța, după confruntarea aceasta urmând să ia calea spre Anglia, la Brighton, formație care și-a asigurat serviciile românului, încă din perioada de transferuri de vară. „Va fi ultimul meu meci, sper să intru în teren, să dau tot ce am mai bun. Sper să înscriu! Pentru mine a însemnat un lucru extraordinar, pentru că aici am început fotbalul. Tot ce am învățat a fost de la academie. Trofeele și medaliile le-am avut de aici. A reprezentat un sentiment de bucurie (n.r. că a evoluat pentru Farul în Superliga României) și am ieșit campioni. A fost într-un timp scurt, iar acest lucru a venit prin muncă și dedicare. Le transmit multă baftă (n.r. colegilor), sunt sigur că se vor califica în play-off și se vor bate pentru un nou titlu. Va fi destul de greu (n.r. la Brighton), trebuie să mă adaptez la stilul lor și să fac față. E cel mai puternic campionat din Europa, unde se joacă cel mai frumos fotbal. Îmi doream de când eram mic (n.r. să ajungă în Premier League) și acest vis s-a îndeplinit. Trebuie să fac pasul și să debutez acolo. Planul meu este să debutez acolo în Premier League și să ajung la echipa națională de seniori”, a spus Adrian Mazilu pentru Farul TV. Gruparea engleză a scos din conturi nu mai puțin de trei milioane de euro pentru a se putea baza pe fotbalistul de 18 ani. 
În ceea ce privește situația din clasament, giuleștenii au adunat 32 de puncte în 20 de meciuri, având un bilanț de opt victorii, tot atâtea remize și patru înfrângeri, în vreme ce constănțenii sunt la trei puncte în spate, după opt partide câștigate, cinci egaluri și șapte meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net