Rapid învinge Voluntari și rămâne lider în Superliga României

Cu Adrian Mutu pe banca tehnică, Rapid a câștigat și deplasarea cu FC Voluntari, sâmbătă, 1-0. Giuleștenii rămân în fruntea clasamentului din Superliga României, având un bilanț de șapte victorii și doar două înfrângeri.

Marko Dugandžić a adus victoria Rapidului cu Voluntari (FOTO: Sportpictures)
Marko Dugandžić a adus victoria Rapidului cu Voluntari (FOTO: Sportpictures)

„Am avut o săptămână grea, cu meciuri grele. Mă bucur că am terminat cu trei victorii. Mă bucură modul în care au jucat băieții și cum au interpretat ce le-am cerut. Singurul punct negativ ar fi că nu închidem meciul mai repede, nu marcăm golul doi. Așa cum spuneam tot timpul și am cerut și conducerii să am un lot competitiv, să fie concurență, pentru că doar așa crește valoarea. Cred că eu și staff-ul meu am gestionat bine săptămână. Rezultatele vorbesc de la sine, dar pe lângă asta, nu avem accidentați.

Rapidul poate să crească, ideea e că de la meci la meci moralul crește. Mi-a plăcut echipa, siguranța pe care a arătat-o. Nu era ușor să faci asta împotriva unei formații care joacă 5-3-2. Am reușit, de multe ori, să găsim pasele în spatele mijlocașilor. A fost un meci care mi-a plăcut mult și sper să mergem pe această cale. Pe lângă siguranța de care am dat dovadă în toate aceste meciuri, după cum spuneam, trebuia să fructificăm mai multe din ocaziile pe care le-am avut.

„CFR Cluj a câștigat foarte multe campionate, fără să joace prea frumos”

Din punctul meu de vedere e normală presiunea. Jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Lumea poate să vorbească de titlu, noi rămânem concentrați și încercăm de la meci la meci să progresăm. O să mai vedeți achiziții, probabil, săptămâna viitoare. Cred că am un lot care poate să facă față competiției. Cei care intră de pe bancă aduc un plus. Normal că mi-aș dori ca antrenor să am cei mai buni jucători din lume. Suporterii pot să se gândească la lucruri mărețe, dar noi și conducerea rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Adrian Mutu.

Unicul gol al meciului i-a aparținut lui Marko Dugandžić, care a comentat victoria echipei sale: „Cel mai important pentru este că am învins, să rămânem cât mai mult posibil în top. Am câștigat trei puncte, suntem bucuroși. Trebuie să o ținem tot așa, pentru că suntem într-o formă foarte bună. Da, la fel cum multă lume spune, CFR Cluj a câștigat foarte multe campionate, fără să joace prea frumos. La finalul celor 90 de minute, tot ce contează sunt punctele”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net