CSU Craiova, neputincioasă cu Hermannstadt: Rădoi: „Vinovatul principal sunt eu”

CS Universitatea Craiova nu s-a regăsit, joi seară, pierzând în mod curios, cu 0-1, deplasarea de la FC Hermannstadt.

Daniel Paraschiv (în alb), marcatorul meciului (FOTO: Sportpictures)
Daniel Paraschiv (în alb), marcatorul meciului (FOTO: Sportpictures)

Singurul gol al partidei i-a aparținut lui Daniel Paraschiv (minutul 49), care a profitat de o neînțelegere în apărarea oltenilor. „Radiografia” Craiovei a fost făcută onest de antrenorul ei, Mirel Rădoi, care a punctat că formaţia sa nu a făcut destule lucruri pentru a merita măcar un punct, rezumându-i jocul prin „neputință”.

„Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt meciul nostru: neputinţă! Nu ştiu dacă a fost lipsă totală de atitudine, e clar că cei de la Hermannstadt ne-au dat o lecţie importantă, în seară asta. În prima repriză, n-am avut posesie. Nu am făcut prea multe lucruri pentru a merita nici măcar un punct. Suntem nemulţumiţi de felul cum am arătat în seara asta.

Ocupăm primul loc la pase greşite, cu peste 80%. Prefer să pierd cu un scor mai mare, dar să realizăm ceva. Putem mult mai mult, dar şi adversarul a jucat pe acelaşi teren şi nu a dat atâtea pase în aut sau la adversar. Dacă ceva a lipsit în ultimii ani la această echipă, a fost constanţa.

Un «duş rece», să ne trezim, un lucru pozitiv. Aş vrea puţin mai mult curaj, dar probabil că trebuie să vină şi de la mine, să le dau soluţii. Ar fi uşor să-i găsesc doar pe ei vinovaţi şi nu e aşa. Vinovatul principal, în seara asta, sunt eu! Nu-mi convine, dar totul pleacă de la mine. Au fost câteva ocazii, dar mai mult pe fondul valorii individuale, nu pe ce am pregătit. Se pare că nu am fost destul de concentrat şi nu am reuşit să le transmit băieţilor”, a spus cu franchețe Mirel Rădoi.

FC Hermannstadt, surpriza campionatului

Omologul său de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a recunoscut că s-a temut de acest meci, adjudecat, în cele din urmă, de echipa lui.

„Este cea mai frumoasă victorie, ţinând cont de adversarul pe care l-am avut. Nu le-am spus băieţilor, dar mi-a fost teamă de meciul ăsta. Mă bucur, sper să ne autodepăşim şi asta au făcut. Am avut o echipă puternică. Îmi pare rău pentru Mirel, i-am urat baftă în continuare. Efortul a fost foarte mare, iar pe final m-am temut că nu vom rezista la ritmul jocului.

Să rămânem, deocamdată, surpriza plăcută a campionatului şi, apoi, după şase-şapte etape, putem spune că suntem o certitudine. Pentru noi, toate meciurile sunt grele. Azi ne-a fost foarte greu”, a declarat Marius Măldărăşanu.

CSU Craiova e la jumătatea clasamentului din Liga I, cu trei victorii, două egaluri și tot atâtea înfrângeri. Similar, FC Hermannstadt e pe a patra poziție, având un bilanț de trei partide câștigate, patru egaluri și nici măcar un meci pierdut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net