Claudiu Keșeru, exclus din lotul lui UTA Arad, după ce a fost la o petrecere

Ultima actualizare:

Cu toate că se arătase determinat în noua sa „misiune” la UTA, Claudiu Keșeru a picat, până acum, „testele” antrenorului Ilie Poenaru, care a decis excluderea fotbalistului din lotul arădean.

Claudiu Keșeru (centru) are deja o bilă neagră în ochii antrenorului de la UTA (FOTO: Sportpictures)
Claudiu Keșeru (centru) are deja o bilă neagră în ochii antrenorului de la UTA (FOTO: Sportpictures)

În vârstă de 35 de ani, atacantul a fost transferat abia în această vară de UTA și iată că finele anotimpului nu-l prinde în cea mai fericită ipostază la UTA.

Mai întâi, tehnicianul arădenilor l-a trecut pe banca de rezerve, iar după ce Keșeru a fost surprins la o petrecere, Ilie Poenaru l-a eliminat din lot, în vederea meciului următor.

A primit o amendă zdravănă

„Cred că toți ați înțeles cine sunt și ce vreau. La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce.

Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni. 

Măsura mă afectează, mai ales că victoria cu Craiova a costat scump și anumiți jucători acuză probleme medicale, așa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico. În zilele următoare, vom vedea ce vom mai face”, a spus cu fermitate tehnicianul lui UTA.

Comportamentul lui Keșeru este unul curios, dat fiind faptul că, la sosirea la UTA Arad, se arăta entuziasmat.

„A început o nouă etapă a carierei mele și astept cu nerăbdare meciurile oficiale. Am venit la UTA cu inima deschisă, m-am simțit dorit și apreciat de oamenii de aici încă de la început și sper să construim lucruri importante pentru arădeni. Abia aștept să simt căldura fanilor. Ne vedem pe stadion”, transmitea atacantul, recent, pe rețelele sociale.

Dacă numărul „ieșirilor” nesportive nu va continua, Keșeru ar avea, totuși, șansa să-și ducă la îndeplinire contractul cu UTA Arad, valabil pentru următoarele două sezoane și având opțiunea de prelungire pentru încă unul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net