Claudiu Keșeru, exclus din lotul lui UTA Arad, după ce a fost la o petrecere

Cu toate că se arătase determinat în noua sa „misiune” la UTA, Claudiu Keșeru a picat, până acum, „testele” antrenorului Ilie Poenaru, care a decis excluderea fotbalistului din lotul arădean.

image
Claudiu Keșeru (centru) are deja o bilă neagră în ochii antrenorului de la UTA (FOTO: Sportpictures)

În vârstă de 35 de ani, atacantul a fost transferat abia în această vară de UTA și iată că finele anotimpului nu-l prinde în cea mai fericită ipostază la UTA.

Mai întâi, tehnicianul arădenilor l-a trecut pe banca de rezerve, iar după ce Keșeru a fost surprins la o petrecere, Ilie Poenaru l-a eliminat din lot, în vederea meciului următor.

A primit o amendă zdravănă

„Cred că toți ați înțeles cine sunt și ce vreau. La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce.

Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni. 

Măsura mă afectează, mai ales că victoria cu Craiova a costat scump și anumiți jucători acuză probleme medicale, așa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico. În zilele următoare, vom vedea ce vom mai face”, a spus cu fermitate tehnicianul lui UTA.

Comportamentul lui Keșeru este unul curios, dat fiind faptul că, la sosirea la UTA Arad, se arăta entuziasmat.

„A început o nouă etapă a carierei mele și astept cu nerăbdare meciurile oficiale. Am venit la UTA cu inima deschisă, m-am simțit dorit și apreciat de oamenii de aici încă de la început și sper să construim lucruri importante pentru arădeni. Abia aștept să simt căldura fanilor. Ne vedem pe stadion”, transmitea atacantul, recent, pe rețelele sociale.

Dacă numărul „ieșirilor” nesportive nu va continua, Keșeru ar avea, totuși, șansa să-și ducă la îndeplinire contractul cu UTA Arad, valabil pentru următoarele două sezoane și având opțiunea de prelungire pentru încă unul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
Vladimir Putin si Serghei Soigu
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg