Un star de la FC Barcelona, jefuit în miez de noapte în propria casă

Atacantul echipei FC Barcelona a fost jefuit, în acest weekend, când patru indivizi mascați au intrat peste el și familia sa. Totul s-a petrecut în propria casă, la Castelldefels, un orășel din imediata apropiere a Barcelonei. Sub amenințarea armelor, Pierre-Emerick Aubameyang și soția lui s-au văzut nevoiți să deschidă seiful pe care îl aveau, iar hoții au furat numeroase bijuterii deținute de familia vârfului Barcelonei.

atacant barcelona jpg

Au deschis seiful sub amenințarea pistolului

Indivizii care au dat buzna peste fotbalist, în jurul orei 1 dimineața, au recurs la pistoale și bare de fier pentru intimidare, reușind să pătrundă în casă prin grădină, amenințându-l și bătându-l pe Aubameyang, notează „El Pais”.

După ce au furat lucrurile de valoare din casa fotbalistului blaugrana, infractorii au dispărut într-o mașină albă, deja reperată de poliția catalană, care anchetează atacul de la Castelldefels, după ce Aubameyang și soția sa au depus plângere pentru cele întâmplate.

Episodul nefericit l-ar putea determina pe fotbalistul din Gabon să părăsească, în curând, Spania - mai ales în contextul în care s-a zvonit despre o posibilă revenire a sa în Anglia, unde a evoluat în trecut pentru Arsenal, iar acum Manchester United și Chelsea se întrec pentru a-l atrage.

În vârstă de 33 de ani, Aubameyang are o valoare aproximată de Transfermarkt de 15 milioane de euro. 

Robert Lewandowski, jefuit chiar în baza de antrenament

Din păcate, episodul cu starul Barcelonei nu este deloc unul singular, jucătorii de fotbal fiind o țintă preferată de hoți, date fiind veniturile lor și posesiile de multe ori luxoase. În urmă cu doar câteva săptămâni, alt atacant al catalanilor, polonezul Robert Lewandowski, a fost jefuit chiar în interiorul bazei de antrenament.

Situația ilară s-a petrecut în timp ce le dădea autografe fanilor, iar un hoț a deschis mașina fotbalistului și a fugit cu ceasul său, în valoare de 59.000 de lire sterline. Din fericire, în cazul polonezului lucrurile au avut un deznodământ norocos - după ce, inițial, a pornit cu mașina sa după hoț, făcând chiar un accident minor, Lewandowski și-a recuperat ceasul cu ajutorul poliției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
accident motilor buun jpeg
TANC2 jpg
image
image
image
image
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE