Rapid, la răscruce de drumuri. Bergodi: „E cel mai greu moment al carierei”

Ultima actualizare:

Cu înfrângeri pe linie în play-off-ul din Superliga României, Rapid încearcă din răsputeri să se redreseze, privind, însă, „lovitură” după „lovitură”. Cel mai recent, giuleștenii s-au văzut învinși acasă, luni, de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, covăsnenii câștigând cu 1-0.

Cristiano Bergodi, încercat din greu la Rapid (FOTO: Sportpictures)
Cristiano Bergodi, încercat din greu la Rapid (FOTO: Sportpictures)

Astfel, „scaunul” antrenorului de 59 de ani se slatină din ce în ce mai mult, după ce presiunea s-a resimșțit din ce în ce mai accentuat în interiorul echipei, Cristiano Bergodi pierzându-și răbdarea la conferința de presă de la finele partidei. 
„Un meci incredibil, Am avut ocazii, cu o primă repriză bună, cu multe ocazii mari, dar nu am reuşit să dăm gol. Am avut ocazii şi în a doua repriză. Şi ne-am fi făcut meciul mai uşor dacă am fi marcat în prima repriză. Dezamăgirea e mare pentru că ar fi trebuit să câştigăm. Eu cred că nici o remiză nu era bună, pentru că noi trebuia să câştigăm. Fotbalul se joacă pe goluri şi dacă nu dai gol… Băieţii au pierdut un pic de încredere, e normal. E un dezastru! Am pierdut din luciditate şi ne-au taxat. În rest, nu putem vorbi acum, la cald despre jucători! Trebuie să mergem înainte. Nu e uşor, moralul echipei a scăzut mult. Sunt antrenor până când grupul decide. Un antrenor antrenează şi gata. E cel mai greu moment al carierei mele în România”, a declarat Bergodi, care a avut, inițial, un discurs relaxat.

A răbufnit după o întrebare din sala de conferințe

O întrebare venită din sală l-a făcut să se simtă pus la îndoială și l-a agitat, enervându-l, italianul având reputația unui om calm și cumpătat. 
Până acum, Rapid a pierdut toate meciurile din play-off-ul Superligii României: acasă cu Farul Constanța (1-2), în deplasare la CS Universitatea Craiova (2-1), acasă cu CFR Cluj (1-4) și, cel mai recent, acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-1). Următorul „test” este, sâmbătă, de la ora 20.30, împotriva lui FCSB, considerat în deplasare și televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net