Rapidi┼čtii, la munca de jos. Patronul Moraru i-a dus ├«n fabrica lui de ap─â, de la Azuga

image
Pancu ┼či compania au v─âzut cu ochii lor cum e munca pe banda de produc┼úieSursa foto: www.fcrapid.ro

Rapid va juca disear─â, la Bra┼čov, un meci capital pentru salvarea de la retrogradare, ├«n companie unei adversare directe. ├Änainte de fluierul final, Pancu ┼či compania au beneficiat ├«ns─â de o supriz─â din partea patronului Valerii Moraru.

Pentru a ├«n┼úelege mai bine ce ├«nseamn─â munca adev─ârat─â ┼či sacrificiul, familia Moraru, care patroneaz─â Rapidul ┼či ├«l sponosireaz─â prin apele sale plate ┼či minerale, Azuga, a profitat de moment ┼či i-a dus pe ace┼čtia la fabrica din apropiere. Meulens, Garay, fra┼úii Oriol, dar ┼či veteranii Pancu, Niculae ┼či S─âpunaru, au ├«mbr─âcat pelerine speciale peste treningurile de la club ┼či au v─âzut cu ochii lor cum e munca pe banda de produc┼úie ┼či de unde le vin salariile. Cu to┼úii s-au amuzat plimb├óndu-se printre bacsurile cu ap─â plat─â ┼či mineral─â, Pancu pun├óndu-┼či chiar ochelari pentru aceast─â ocazie special─â.

La finalul vizitei ├«n fabriza Azuga Waters, din Azuga, lotul deplasat la Bra┼čov a ├«mp─âr┼úit pungi cu cadouri ┼či mingi cu autografe unor copii defavoriza┼úi din zon─â. Giule┼čtenii sper─â ca neobi┼čnuita plimbare de dezmor┼úire de dinaintea jocului s─â func┼úioneze ┼či Rapid s─â se ├«ntoarc─â de la Bra┼čov cu trei puncte de aur, care s─â le "hidrateze" moralul pentru finalul sezonului.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg