Raţ: «Charles m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul»

CLIIMA20140407 0033 1 jpeg
Răzvan Raţ (centru), a fost penalizat pentru un fault dur FOTO digisport.ro

Fundaşul lui Rayo Vallecano, Răzvan Raţ, a declarat că a fost provocat de atacantul de la Celta Vigo, Charles Dias, înainte de a-l lovi cu capul în faţă. El riscă acum o suspendare de cel puţin patru etape.

"Mi-a părut enorm de rău din secunda imediat următoare comiterii acelui gest. Nu mă caracterizează un astfel de comportament... E clar că n-am scuze. M-a provocat, că nu-l loveam eu de nebun, dar trebuia ca la vârsta şi experienţa mea să-mi păstrez cumpătul. Că doar nu o fi fost primul care mă înjură pe teren şi care încearcă să mă scoată din minţi. Doar că acum am cedat. Bine, pe cameră nu se vede că fix înainte să comit acel gest, m-a scuipat... În fine. Nu mai are rost să încerc să îmi găsesc eu circumstanţe... Nu trebuia să fac asta şi gata!", a spus Raţ.

Răzvan Raţ a mărturisit că l-a sunat pe Charles şi şi-a cerut scuze: "Am vorbit chiar azi cu el. Mi-am cerut scuze... Le-a acceptat. A fost un dialog foarte civilizat. I-am urat însănătoşire grabnică, el a admis că m-a provocat şi a spus ceva de genul că se întâmplă la fotbal să ai ieşiri, să-ţi pierzi controlul".

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Ggantija Temple on Gozo jpg
blog
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg