"Regele" şi-a făcut praf vedetele


    Echipa lui Hagi a pierdut în meciul cu CSMS Iași
Echipa lui Hagi a pierdut în meciul cu CSMS Iași

CSMS Iaşi nu părea să aibă şanse în faţa Viitorului lui Gică Hagi. Calculele au fost însă date peste cap şi fotbaliştii lui Nicolo Napoli au reuşit să plece cu trei puncte de la Ovidiu, crescându-şi astfel şansele pentru a prinde play-offul.

Gică Hagi a fost extrem de vehement după înfrângerea cu CSMS Iaşi. Echipa sa a fost condusă cu 2-0 până în prelungirile jocului, când a reuşit să reducă din diferenţă, din penalty. Nu a fost suficient, iar „Regele” nu şi-a iertat deloc jucătorii. 

Gheorghe Hagi, nemulțumit de jucători după meciul cu CSMS Iași

simeon stalpnicul png

”Vreau să felicit echipa din Iaşi pentru victorie, dar despre noi... Vedete de la început până la sfârşit! Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat, nu e nimic de înţeles. Le-am zis şi în vestiar. M-am simţit... Nu vă zic ce le-am spus. Trebuie să le dea de gândit, de la căpitan până la ultimul jucător. Eu nu am înţeles cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână! Pentru mine, e o chestiune incredibilă. Sunt numai vedete aici, e lotul vedetă! Star. Merg pe vârfuri”, a afirmat Hagi, la Digi Sport.

Antrenorul i-a băgat în şedinţă pe jucători

Evoluţia palidă a echipei a fost recunoscută şi de Florin Cernat, căpitanul Viitorului : „Este cel mai slab meci făcut de noi acasă în acest sezon. Îmi pare rău că am pierdut cele trei puncte şi ne-am dezamăgit suporterii. E greu să joci cu o echipă care se apără tot meciul pe trei linii. Jucau toate baloanele pe vârful lor de atac. Nu ştiu dacă e corect. Măcar noi am arătat că vrem să atacăm, vrem să înscriem. Ei s-au băgat cu toţi fundaşii în poartă. Nu am mai avut altă posibilitate decât să tragem de la 25 de metri. Nu ştiu ce poţi să faci când adversarii joacă cu 6 fundaşi centrali”,  a declarat Florin Cernat.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg