Reghe crede în Steaua lui!

image
Stanciu este anunţat titular la meciul de diseară (Fotografii: Răzvan Păsărică)

Experienţa celor din Ghencea în această ediţie a Champions League e nefastă. Zero puncte, zero goluri marcate şi şapte încasate. Dacă nu se impun în faţa elveţienilor, sezonul e compromis. În plus, fanii îi tratează cu dezinteres.

"E un meci important, probabil ultima noastră şansă de a reuşi să ne calificăm în primăvara europeană. Trebuie să învingem pentru a prinde locul trei şi, de ce nu, locul doi", a anunţat Reghecampf.

image
meci steaua

Apoi, a explicat motivul pentru care până acum elevii săi au fost umiliţi de Schalke (3-0) şi Chelsea (4-0) şi cum va aborda partida din această seară: "Am primit foarte multe goluri pentru că nu am reuşit să ne ridicăm la valoarea competiţiei. Suntem datori! Trebuie să fim agresivi, să jucăm la sacrificiu, ceea ce ne-a lipsit până acum". Strategia sa? "Să aducem în jurul purtătorului balonului doi-trei oameni şi să recuperăm cât mai repede şi mai departe de poarta noastră". Nici suporterii nu mai cred în minuni şi nu se anunţă mai mult de 20.000 de oameni în tribune.

Înaintea partidei de diseară, fanii pot dona monedele cu care oricum nu au voie pe stadion la cortul special amenajat la intrarea din Maior Coravu a Arenei Naţionale.

Toţi banii strânşi în această campanie, iniţiată de Graffiti BBDO, vor ajunge în contul Fundaţiei Mihai Neşu, şi vor fi folosiţi pentru copiii cu dizabilităţi. Cei care doresc, pot face donaţii în acelaşi scop şi la numărul de SMS 8837, costul unui SMS fiind de 2 euro.

simeon stalpnicul png
Stanciu este anunţat titular la meciul de diseară (Fotografii: Răzvan Păsărică)

La conferinţa de presă, ziariştii l-au întrebat pe Latovlevici ce ştie despre Basel, însă timişoreanul s-a făcut de râs. Întrebat dacă şi-a urmărit adversarul el a dat un răspuns halucinant: "De ce vrei să ştii asta? Au jucat ultimul meci acasă? Trebuia să văd unul în deplasare! Bine, nu m-am uitat la ei, m-a interesat doar adversarul direct şi cam atât, dar nu şti cum îl cheamă. L-am mai întâlnit în amicale, serios!". Apoi, după ce s-a scărpinat în cap, a încheiat. "Întrebarea legată de mine nu mă interesează. Mai am contract doi ani", a spus "Mandibulă", încercând să explice că el nu va părăsi echipa.   

simeon stalpnicul png
meci steaua
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Ion Hristescu png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg