Replica lui George Pușcaș, despre faptul că ar avea „interzis” la națională

După câteva zile în care a fost subiectul unor tensiuni, George Puşcaş reacționează și lămurește situația sa la echipa națională a României. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani și-a prezentat punctul de vedere, după zvonurile intense potrivit cărora n-ar mai avea loc la prima reprezentativă a țării noastre, antrenate de Mircea Lucescu.

George Puşcaş a lămurit situația sa la națională (FOTO: Sportpictures)
George Puşcaş a lămurit situația sa la națională (FOTO: Sportpictures)

După ce a lipsit de pe foaia de joc a ultimului meci disputat de România, cel împotriva Lituaniei, încheiat cu 3-1 pentru „tricolori”, Pușcaș a fost dat pe lista „interzișilor” la națională. 
„Referitor la informaţiile care au apărut în mass-media, în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare, despre mine, în ultimii ani şi nu am reacţionat niciodată ştiind că cine mă cunoaşte cu adevărat şi urmăreşte ştie mereu care este adevărul despre mine şi acţiunile mele, dar când este vorba despre echipa naţionala şi ţara mea consider că este datoria mea să ies în faţă şi să explic!
Aşadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că, după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi şi pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat şi am ajuns mai târziu la antrenamentele de după.
L-am întrebat pe team manager dacă există această opţiune, crezând că poate sunt şi obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu şi că domnul Lucescu îşi doreşte să rămân, până la finalul acţiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.
Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale.La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut șase puncte, în primele două meciuri, din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România! Hai, România!”
, a fost mesajul lui Pușcaș.  

Programul și rezultatele României în Liga Națiunilor

6 septembrie: Kosovo-România (0-3) 
9 septembrie: România-Lituania (3-1)
12 octombrie: Cipru-România
15 octombrie: Lituania-România
15 noiembrie: România-Kosovo
18 noiembrie: România-Cipru

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net