Ricardo Cadu, în depresie: «Simt că nu mai pot!»

Ultima actualizare:
Ricardo Cadu  va reveni pe  teren peste  aproximativ o lună (Fotografii: Răzvan Păsărică)
Ricardo Cadu va reveni pe teren peste aproximativ o lună (Fotografii: Răzvan Păsărică)

Se antrenează, stă în cantonament, dar nu joacă! Şi nu pentru că nu ar fi bun, ci pentru că e suspendat de o lună şi va mai sta încă una în tribune. Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, pedepsit şase etape după ce i-a scos un dinte lui Milanov, de abia aşteaptă să revină în meciuri pentru că, spune el, nu mai rezistă fără să joace.

„Simt că nu mai pot!" Declaraţia îi aparţine lui Ricardo Cadu, căpitanul campioanei de la Cluj. Portughezul stă pe tuşă de mai bine de o lună, după ce a fost suspendat 6 etape pentru lovirea bulgarului Milanov, în meciul de campionat de la Vaslui.

„Cărui fotbalist crezi că îi convine să se antreneze, dar să nu joace? Este cel mai urât lucru pentru un sportiv, să nu poată evolua", a povestit fundaşul, pentru Click!.

Lusitanul încearcă să fie alături de coechipieri: "Îmi vine să sar de pe scaun, să intru pe gazon. Mi-e greu!  Fac tot posibilul să fiu cu echipa, mă pregătesc normal, zi de zi, stau cu ei în cantonament, mănânc cu ei. S-a întâmplat să plec noaptea de dinaintea unui joc, însă în rest, sunt mereu în programul echipei".

Fotbalistul ceferist mai are de urmărit jocuri din tribună încă aproape o lună: "De abia aştept să joc din nou. Nu am stat niciodată atât de mult. Am ajuns să bifez zilele de pe calendar, până când voi reveni pe gazon". Imediat după ce a fost suspendat, Cadu a plecat în Portugalia: "Am avut nevoie de câteva zile să mă liniştesc. Se făcuse atâta vâlvă în România pentru intrarea mea la Milanov...parcă omorâsem pe cineva. Peste tot, toată lumea numai despre asta vorbea. A fost bine că am plecat".

Milanov a revenit pe teren la câteva zile după piciorul în gură primit de la Cadu


    Ricardo Cadu  va reveni pe  teren peste  aproximativ o lună (Fotografii: Răzvan Păsărică)
Ricardo Cadu va reveni pe teren peste aproximativ o lună (Fotografii: Răzvan Păsărică)

Lovitura aplicată de Cadu cu piciorul în figura lui Milanov s-a dovedit a nu fi atât de puternică pe cât se credea iniţial. Medicii de la Vaslui vorbeau despre faptul că bulgarul ar fi rămas fără cinci dinţi în urma impactului, însă n-a fost nevoie decât de un singur implant dentar. De altfel, la o săptămână de la incident, Milanov a fost pe teren, desemnat chiar căpitan de antrenorul Viorel Hizo. „S-a dovedit că nu au fost lucrurile atât de grave şi că s-a exagerat mult", a precizat Cadu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net