S-a programat meciul de retragere pentru Generația de Aur. Când va avea loc

Ultima actualizare:

Trei decenii mai târziu, după ce făceau perfomanță la nivel mondial, fotbaliștii din Generația de Aur a României vor avea un meci de retragere. Cei care scoteau sute de mii de români în stradă, la Cupa Mondială din '94, se vor întoarce pe teren pentru o ultimă partidă, care se va disputa pe Arena Naţională.

image

Gheorgje Hagi, Gică Popescu şi toţi ceilalţi mari jucători care au învins Argentina şi Columbia vor îmbrăca, pentru ultima dată, tricoul României, într-un meci în care adversari le vor fi Rivaldo, Luís Figo sau Hristo Stoichkov.
„Pentru ultima dată împreună. Eu, Hagi, Ilie, Răducioiu şi toţi ceilalţi jucători ai echipei care v-a scos în stradă la Mondialul din '94 şi nu numai. Meritam un meci de adio alături de voi, iar acum a sosit momentul”, a notat Gheorghe Popescu pe Facebook. „Cu Arena Naţională plină, cu adversari internaţionali de top şi cu multe surprize pentru voi. Aşa vrem să ne luăm rămas bun de la echipa naţională în mod oficial. Hai la meci, România!”, a concluzionat „Baciul”.

60 de lei, cel mai ieftin bilet la meciul de retragere al marilor fotbaliști români

Evenimentul a fost prezentat într-o conferinţă de presă la care au participat Gheorghe Popescu, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie şi Gheorghe Mihali.
„Vrem să conducă echipa cealaltă Mourinho”, a declarat Gică Popescu, Ilie Dumitrescu adăugând: „Este un moment sensibil. Se termină o poveste frumoasă, eu sunt foarte emoţionat. A fost ceva de suflet, turneul din 1994 a fost cel mai frumos lucru din viaţa mea. Îmi doresc mult la acest eveniment să ne gândim toţi la Didi Prodan”.
Biletele au fost puse deja în vânzare, iar prețul acestora pornește de la 60 de lei în zona peluzelor, fiind 90 de lei la Tribuna a II-a și ajungând până la 250 de lei pentru categoria VIP de pe Arena Națională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net