Campion la suspendări: José Mourinho ratează și meciul lui AS Roma cu Inter

Ultima actualizare:

José Mourinho nu are deloc astâmpăr și se găsește din nou în ipostaza de antrenor nevoit să vadă meciul din tribune. Cel mai recent, tehnicianul formației AS Roma a fost eliminat la meciul cu Monza și a primit, astfel, suspendare pentru o partidă, așa încât ratează confruntarea cu fosta lui echipă, Internazionale Milano.

José Mourinho o să vadă meciul cu Inter din tribune (FOTO: Getty Images)
José Mourinho o să vadă meciul cu Inter din tribune (FOTO: Getty Images)

Concret, ocupantul băncii tehnice al formației din Capitală s-a arătat enervat de faptul că adversarii păreau să tragă de timp, făcându-le semne „să nu se mai smiorcăiasc㔄Vorbiți, vorbiți. Plângeți, plângeți!”, ar fi transmis José Mourinho, scenă care nu a fost „gustată” de arbitrul partidei, acesta arătând direct cartonașul roșu pentru „The Special One”. 
De fapt, antrenorul portughez este un obișnuit al suspendărilor, dat fiind că a văzut tot din tribune și primele două meciuri din sezonul curent de Seria A. Asta după ce José Mourinho nu s-a sfiit, în luna mai, să critice maniera de arbitraj și să reclame cum i-a afectat parcursul echipei. 

Are pe mână fotbaliști de 362 de milioane de euro

Partida dintre AS Roma și Inter Milano se va disputa duminică, în deplasare, contând pentru etapa a X-a din primul eșalon italian. Interesant este că revenirea lui pe „Giuseppe-Meazza” se prelungește, practic, având în vedere că ibericul a fost suspendat şi la meciul din sezonul trecut cu fostul său club. La Inter Milano, portughezul a petrecut perioada dintre 2008 și 2010, răstimp în care a câştigat cinci trofee cu echipa milaneză, inclusiv mult râvnita Liga Campionilor.
La cei 60 de ani ai săi, José Mourinho se află la „cârma” grupării AS Roma, din vara lui 2021, având contract până la finele sezonului actual.
La AS Roma, antrenorul portughez dispune de un lot mai mult decât valoros, fotbaliștii săi atingând, cumulat, 362 de milioane de euro. Totuși, AS Roma abia răzbește în clasament, unde ocupă doar locul șapte, cu 14 puncte în nouă meciuri și un bilanț de patru victorii, două remize și trei înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net