Scandal cu acuzaţii de corupţie şi retrageri din Liga I. Vezi cum a detonat campionatul Astra - CFR, 3-3!

Ultima actualizare:

Mai întâi, Astra a pierdut pe teren propriu returul din semifinalele Cupei, scor 0-2, iar CFR va juca în locul lor în ultimul act. Ieri a venit însă lovitura de graţie. Astra - CFR s-a terminat 3-3 în penultima etapă din acest sezon, dar partida a fost presărată cu grave erori de arbitraj, majoritatea în defavoarea Astrei. Practic, centralul Adrian Cojocaru a dictat un penalty şi o eliminare, ambele împotriva trupei lui Ioan Niculae şi ambele eronate. Cu acest rezultat, Astra a căzut pe 3 în campionat, dar orice punct câştigat de Pandurii la Chiajna, diseară, o aruncă pe 4, în afara Europei. La final, conducătorii Astrei au acuzat dur arbitrajul şi au ameninţat chiar că se gândesc să se retragă din Liga I.

"Să se facă curăţenie în acest arbitraj care este de rîsul lumii. Nu poţi să influenţezi decisiv rezultatele pe final de campionat în acest fel. Şi în Cupa României am fost furaţi! Am spus că arbitrii români merită să arbitreze în România, dar îmi retrag aceste cuvinte. Sînt lucruri făcute cu intenţie, mi-e şi ruşine că am o echipă în Divizia A. Vreau ca aceşti nenorociţi să dispară! Sînt foarte curios ce se va întîmpla cu acest arbitru.

Tot timpul am mers pe premiza că se greşeşte omeneşte, dar m-am convins că am fost naiv atîţia ani de zile. Cînd spuneau alţi conducători de club că multe campionate s-au rezolvat în spate, cu mulţi bani, am crezut că se exagerează. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei, care n-au cedat în aceste condiţii părtinitoare. Acest hoţ trebuie să stea în puşcărie, nu pe un teren de fotbal!", a declarat Niculae la Digisport Special.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net