Se adâncește în criză: Rapid încheie fără victorie în ultimele 6 meciuri interne

Rapid n-a reușit să vadă victoria, de mai bine de o lună, după ce, ultima dată, s-a întors de la Constanța cu un singur punct. Fotbaliștii lui Cristiano Bergodi au încheiat cu 0-0 meciul disputat cu Farul, miercuri, în etapa cu numărul XXI din Superliga României - în ciuda a ceea ce a arătat tabela, gazdele au avut trei goluri anulate pe motiv de offside.

Rapid (dreapta) a pierdut două puncte în fața campioanei României (FOTO: Sportpictures)
Rapid (dreapta) a pierdut două puncte în fața campioanei României (FOTO: Sportpictures)

Nu mai puțin de 14 puncte le-au scăpat giuleștenilor „printre degete”, de la ultimul meci câștigat în campionatul intern, la începutul lui noiembrie, când au învins FCSB cu 2-1. Totuși, tehnicianul formației de sub Podul Grant se arată echilibrat și răbdător cu privire la depășirea perioadei: Cristiano Bergodi așteaptă cu nerăbdare cantonamentul, acolo unde vrea să pregătească echipa pentru returul sezonului regulat, dar și pentru posibilele bătălii din play-off. „A fost un meci bun, un meci în care am avut ocazii incredibile. Băieții au jucat bine! Nu pot să reproșez nimic. Puteam să plecăm cu trei puncte. Am avut probleme, înainte de startul campionatului. După, toată lumea știe ce s-a întâmplat... Am reușit să înlocuim bine jucătorii. E normal că nu poți să mergi, până la final, fără atacanți... După cantonament, echipa va fi bună! Nu mă sperie distanța de FCSB! Cu tot respectul, chiar dacă au arătat că au fost echipa constantă în tur. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt 27 de puncte și 10 meciuri de play-off. Vin echipe și din urmă”, a declarat Cristiano Bergodi.

Un jucător giuleștean de bază se gândește să părăsească, în curând, „corabia”

Și fundașul giuleștean Paul Iacob s-a afișat încrezător, în privința meciului de la Ovidiu: „Este un punct muncit! Ne-au alergat destul de mult. Eu zic că e punct meritat! Am suferit, în perioada asta... S-a văzut clar. Nici nu am luat goluri, dar dacă vrei să emiți pretenții, trebuie să marchezi. Ei au marcat de trei ori, dar toate au fost din offside. Așteptăm pauza. Nici nu ne uităm la diferență, pentru că se va înjumătăți. Vom vedea, când vom intra în play-off. Pot spune că sunt OK! Exista loc de mai bine”.
Totuși, poate și pe fondul situației de la echipă, unul dintre jucătorii de bază, Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul gândindu-se să părăsească, iarna aceasta, „corabia”: „Cred că e un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut ocazii. Am întâlnit o echipă foarte bună! E campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ce face aici. Vreau să-i urez succes. Trecem printr-un moment greu, era necesară această pauză. Nu am reușit să câștigăm de șapte-opt etape... Trebuie să le cerem scuze suporterilor, pentru că le promiseserăm locurile 1-3. O să ne pregătim foarte bine, în cantonamentul care urmează și cred că, la final, o să ne bucurăm. Se vor înjumătăți punctele și în play-off e posibil orice! Acum, mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Voi sta cu familia și, dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară. A fost un an încărcat. Am avut la echipa națională rezultatele pe care mi le doream. Am avut prestații destul de bune și la Rapid. Mă bucur că am terminat acest an sănătos și mă concentrez doar pe ce urmează”.
Farul se află pe locurile de play-off, după opt partide câștigate, șase egaluri și șapte confruntări pierdute. Rapid se menține printre primele clasate, având 11 puncte în spatele celui dintâi loc, cu un bilanț de opt victorii, nouă remize și patru înfrângeri.

S-a închinat la arbitraj

Regele” s-a exteriorizat, după cele trei goluri anulate (FOTO: Captură TV)
Regele” s-a exteriorizat, după cele trei goluri anulate (FOTO: Captură TV)

Gheorghe Hagi nu a savurat anularea celor trei reușite ale echipei sale pe motiv de offisde, „Regele” fiind surprins de camerele de filmat închinându-se, după ce a fost anulat ultimul gol. „Un meci frumos, așa cum a ieșit întotdeauna între noi! Sunt ambiții multe. Cred că meritam să luăm cele trei puncte, dar ăsta e fotbalul... Am marcat de trei ori. Noi am învins, dar n-a fost offside. Ce putem să facem? Ne convine sau nu ne convine, trebuie să mergem înainte”, a comentat antrenorul lui Farul Constanța.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net