Sepsi, a patra înfrângere consecutivă: „Parcă suntem blestemați”

Ultima actualizare:

Sepsi Sfântu Gheorghe a primit, sâmbătă, vizita celor de la CSU Craiova, în fața cărora au cedat cu 0-1 în Superliga României. Unica reușită a duelului a purtat semnătura lui Bogdan Vătăjelu ('58), care a înscris printr-un șut la vinclu, iar pentru câștigătoarea Cupei României meciul a însemnat a patra înfrângere consecutivă. 

Sepsi Sfântu Gheorghe nu se regăsește (FOTO: Sportpictures)
Sepsi Sfântu Gheorghe nu se regăsește (FOTO: Sportpictures)

Tehnicianul gazdelor, Cristiano Bergodi, s-a arătat uluit de rezultat, declarând: „Din păcate, nu meritam să pierdem. Am pierdut dintr-un gol extraordinar al lui Vătăjelu, cu piciorul drept. E un simț de frustrare, mai ales pentru băieți. Parcă suntem blestemați, am avut șapte ocazii. Am jucat bine, joi am schimbat sistemul tactic și am vorbit doar o oră. Prima repriză, au avut ei posesia și nu cred că le-a adus nimic.  E o dezamăgire, când pierzi după șapte ocazii de gol, e greu. Îmi felicit băieții, nu trebuie să facem o tragedie.
Mi-a spus și mie Mirel (n.r. că Sepsi merita victoria), e un antrenor care are o carieră frumoasă înainte. E un antrenor bun din noua generație, a recunoscut și el, la finalul meciului și mi-a spus că meritam să câștigăm. E fotbal, se joacă pe goluri. Nu au vină băieții, ăsta e fotbalul, se mai întâmplă. Joi seară, am schimbat sistemul de joc, doar o oră de tactică, nu pot să le reproșez nimic.
Am vorbit cu ei și după meciul cu FCSB, parcă sunt meciurile la fel. Am vorbit cu ei, aveau un moral bun și credeau că putem să câștigăm, astăzi. Am jucat bine, dar nu am dat gol, asta e. Este o conjunctură negativă, antrenăm tot, deci nu pot să le reproșez nimic. În fața porții trebuie să ai și luciditate și trebuie să ai și puțin noroc. Acum, a început returul, am încredere în băieți și în tot lotul. Schimbăm foaia și mergem mai departe”
.

„În afară de Farul, nu știe nimeni dacă prinde play-off-ul”

La rândul său, antrenorul lui CSU Craiova, Mirel Rădoi, a punctat: „Victoria nu este meritată, mai ales cu cele două bare ale lui Sepsi.  Eu cred că băieții și echipa pot mult mai mult, din punctul meu de vedere, mai ales pe final de joc. Probabil că având experiență mai mare (n.r. Bogdan Vătăjelu și Dan Nistor) înțeleg mai ușor lucrurile pe care noi le cerem, față de ceilalți. La nivel de atitudine, determinare, nu poate reproșa nimeni nimic în seara asta, pentru că s-a văzut că au vrut. Mi-aș fi dorit ca, în prima repriză, să încercăm să pasăm mai mult, să atacăm mai mult, chiar dacă riscam un gol.
Eu nu pot să fiu mulțumit cu jocul din a doua repriză și cu jocul din ultimele 15 minute. Vreau să reglăm totul, nu le pot uita. Sepsi a avut o posesie câștigată prin poziționare. Nu înseamnă că, dacă avem avantaj, trebuie imediat să facem pasul în spate.
Mai avem multe lucruri de rezolvat, am întâlnit o echipă bună care ar fi trebuit să fie mult mai sus în clasament. Noi trebuie să ne consolidăm acea poziție, mai sunt încă 42 de puncte puse în joc. În afară de Farul, nimeni nu știe sigur dacă prinde play-off-ul”.

Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă locul opt în clasamentul Superligii României, cu cinci meciuri câștigate, patru egaluri și șapte partide pierdute. Comparativ, CSU Craiova se află pe a patra poziție, la 10 puncte de liderul Farul Constanța, față de care și un meci mai puțin disputat, cu un bilanț de opt victorii, trei remize și patru înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net