Steaua vrea un "bad boy" rupt în două


    Timo Gebhart  a jucat ultima  dată la Nurnberg
Timo Gebhart a jucat ultima dată la Nurnberg

Cum pista Budescu a fost abandonată, Steaua s-a reorientat şi a intrat în negocieri cu un jucător german, Timo Gebhart, considerat la un moment dat o mare speranţă în Bundesliga.

În vârstă de 26 de ani, neamţul a avut câteva sezoane bune la VfB Stuttgart (2008-2011), după care a dispărut uşor-uşor din peisaj. Afectat de un şir interminabil de accidentări, Gebhart a jucat ultima dată pentru echipa a doua celor de la FC Nurnberg, în divizia a patra germană. Gigi Becali a recunoscut discuţiile cu mijlocaşul german, căruia îi pregăteşte un contract asemănător cu cel al lui Ciprian Marica.

„Timo n-a avut pretenţii la bani. Ne-a spus că vom vorbi după ce va demonstra pe teren. Va lua primă de Champions League în funcţie de meciurile jucate. Trebuie să joace cel puţin 50 la sută din meciuri pentru a lua 200.000 de euro”, a declarat patronul Stelei.

În Germania, Timo Gebhart e cunoscut ca un „bad boy” după un incident petrecut la Nurnberg în 2013. Atunci, într-un club de noapte, jucătorul dorit de Steaua a strâns de gât o femeie până ce aceasta a leşinat. Intrat pe mâna justiţiei, Gebhart a primit în 2015 o condamnare de 11 luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 17.500 de euro. Laurenţiu Reghecampf cunoaşte trecutul tumultuos al fotbalistului, dar acest lucru nu îl îngrijorează pe antrenorul campioanei. „Eu vreau să fie bad boy pe teren!”, a spus Reghe.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg