Tătăruşanu: «Am fi proşti să nu mai credem în calificare»

Campioana Ligii I a ratat, dramatic, şansa primei victorii în grupele Ligii Campionilor după şapte ani şi mai poate încheia grupa D pe locul 3 numai printr-un scenariu SF. Tocmai de aceea, după 1-1 cu Basel, în Elveţia, Reghecampf şi Bourceanu au admis că, foarte probabil, sezonul european al Stelei se va încheia la 11 decembrie, atunci când e programată ultima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Totuşi, nu toţi steliştii au depus armele, dovadă şi declaraţiile date de Tătăruşanu şi de Szukala.

„Nu e totul pierdut, putem bate Schalke acasă. Am fi proşti să nu mai credem în calificarea în primăvară. Jucăm acasă cu Schalke, cu arena plină, putem câştiga. Sperăm ca la meciul cu germanii să fie fanii alături de noi. Avem nevoie de ei", a comentat Tătăruşanu la Digi Sport. „Steaua trebuia să câştige la Basel. Golul de 1-1 a fost marcat din prima lor ocazie. Ne-am apărat foarte bine, am avut posesie, ei nu şi-au creat nicio situaţie de gol, în ciuda faptului că au jucat acasă cu stadionul plin", a adăugat portarul Stelei.

La fel ca portarul roş-albaştrilor, Szukala spune că următoarea rundă va fi decisivă în economia grupei. „Sperăm ca Chelsea să bată Basel şi noi să învingem Schalke. Matematic, şanse mai există. Noi vrem să facem cât mai multe puncte. Mai sunt şase puncte în joc, putem să le câştigăm. Mergem mai departe", a afirmat fundaşul polonez, autor al pasei de gol pentru Piovaccari.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Ion Hristescu png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
DN73C drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Tigveni Argeș Foto Google Maps jpg
1 pozitie somn jpg jpeg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg