Toată lumea acuză Steaua de blat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua n-a mai primit cinci goluri acasă din 1996, dar a făcut-o duminică, în partida cu Viitorul Constanţa. Reacţiile de după meci au fost mai efervescente decât bucuria jucătorilor lui Hagi, care au făcut un pas important în încercarea lor de a rămâne în prima ligă.

Oamenii cu interes direct în lupta pentru retrogradare, dar şi adversarii obişnuiţi ai Stelei au catalogat meciul ca fiind unul aranjat şi au taxat dur prestaţia jucătorilor lui Laurenţiu Reghecampf.  "BLAT", a scris dinamovistul Florin Răducioiu pe un site de socializare, atât în timul jocului, cât şi la final. Părerea fostului atacant al naţionalei a fost împărtăşită şi de preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe.

"A fost un spectacol senzaţional. Mi-a plăcut că am văzut multe goluri frumoase, un adevărat festival de goluri. Mai rar şapte într-un meci care nu anunţa nimic. Mi-a plăcut mult şi de Doru Bratu (n.r. stelistul care a greşit la trei goluri şi a fost înlocuit în prima repriză)", a spus, ironic, Dinu "Vamă".

Suprinzător sau nu, şi Gigi Becali a agitat spiritele, făcând o declaraţie care i-a pus pe mulţi pe gânduri:  "Nu poate să mă oprească nimeni să mă bucur pentru naşul meu, Gică Hagi! Nu mă interesează speculaţiile. Eu sunt corect, n-am făcut nici un blat! La 4-1 pentru Viitorul mi-era frica să nu egalăm!". Ieri, la o zi după joc, lucrurile se clarificaseră şi în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta anunţase că e posibil să plece de la echipă.

"Eu am spus că probabil din vară va veni altcineva dacă nu se vor face anumite schimbări. Nu sunt niciodată mulţumit de un rezultat de 2-5 în Ghencea. Lotul trebuie să fie valoros şi cei care sunt la Steaua trebuie să facă faţă fiecărui meci. Voi avea o discuţie lămuritoare cu Gigi Becali", a  precizat Reghe.

simeon stalpnicul png

Prunea ameninţă cu UEFA

Nemulţumit de rezultatul din Ghencea, fiind implicat cu Iaşiul în lupta pentru evitarea retrogradării, Florin Prunea a anunţat că se va adresa forului european pentru a analiza jocul de duminică seara. "Vom face memoriu la UEFA după ruşinea de meci Steaua - Viitorul! Este o ruşine pentru fotbalul românesc. Strângem toate probele, inclusiv autodenunţul lui Reghecampf, care acuza mizeriile din fotbalul românesc", a precizat preşedintele moldovenilor.

Hotărârea care a facilitat victoria echipei lui Hagi a fost trimiterea în vacanţă a celor mai buni jucători ai Stelei. Emeric Ienei dezaprobă această decizie: „Eu făceam tot posibilul ca echipa titulară să joace. Ce e asta să le dai vacanţă în timpul campionatului? Vacanţă ai când se termină sezonul. Eu sunt sigur că jucătorii doreau să joace, nu să plece în vacanţă încă de pe acum".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net