Umilinţa cu Rapid îi costă scump pe ceferişti

Astfel, Arpad Paskany şi Iuliu Mureşan i-au anunţat pe toţi oamenii din lotul feroviarilor că nu vor mai încasa prime de joc până la finalul campionatului.

Ideea e că nici atunci nu vor primi nimic, cu excepţia cazului în care chiar câştigă titlul. Acest lucru vine ca să-i trezească pe jucători la timp, pentru a nu pierde avansul de cinci puncte luat în fruntea Ligii I.

Astfel, de la declaraţii gen: "Vor fi pachete de câte patru meciuri, iar dacă vor fi rezultate, jucătorii vor fi premiaţi. Noi premiem victoriile, oferim bonusuri de performanţă. Fotbaliştii trebuie să dea maximum pe teren pentru că vor avea numai de câştigat. Şi nu mă mulţumesc doar cu atât. Dacă luăm campionatul, trebuie să ajungem şi în grupele Ligii Campionilor", Arpad Paszkany a trecut la ameninţări gen: "Nici o primă până la final. Să ia titlul, pentru că au contracte şi prime doar de campionat".

Ioan Andone se confruntă din start cu probleme de efectiv, iar cele mai mari sunt în ofensivă, unde grecul Kapetanos nu va putea juca în deplasarea de mâine, de la Petrolul Ploieşti. Atacantul a fost refăcut de sârboaica Marijana Kovacevici, dar utilizarea lui imediată ar fi un risc imens.

„Pe Kapetanos îl voi menaja, nu are niciun rost să-l forţăm. Am risca, aşa că prefer să-i mai dau timp să se refacă. Din acest motiv, am decis să nu-l includ în lotul care se va deplasa la Ploieşti", a explicat Andone.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
harry maguire gettyimages 1264258143 jpeg
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg