Un fotbalist de Serie C, dorit de CFR Cluj pentru a se bate la titlul de campioană

Ultima actualizare:

Omul care a preluat CFR Cluj, la jumătatea lunii iunie, după plecarea lui Dan Petrescu în fotbalul din Coreea de Sud, are pe lista de fotbaliști doriți și un jucător care a evoluat, în cel mai recent sezon al său, în Serie C, adică al treilea eșalon din Italia.

Andrea Mandorlini a preluat echipa, la jumătatea lunii iunie (FOTO: Facebook)
Andrea Mandorlini a preluat echipa, la jumătatea lunii iunie (FOTO: Facebook)

Andrea Mandorlini a pus ochii pe un fundaș central, în vârstă de 28 de ani -  este vorba despre Andrea Tiritiello, de la Lucchese, jucător despre care presa italiană îl vede deja în tricoul grupării ardelene. „Mandorlini ar fi interesat de Andrea Tiritiello. Ce va face Lucchese acum? Va cere fundaşului să-şi respecte contractul existent sau îl va lăsa să plece? Se poate cere ceva pentru transferul lui? Putem spune că este surprinzător că Lucchese nu a făcut nimic pentru a prelungi contractul unui jucător puternic, aşa cum este Tiritiello”, notează presa din Italia, fotbalistul cu pricina având în CV grupări precum Cosenza, Francavilla, Andria sau Livorno.

Fotbaliștii din campionatul Italiei, favoriții săi 

De altfel, antenorul în vârstă de 62 de ani este cunoscut pentru faptul că preferă să lucreze cu fotbaliști din Italia, țara unde a antrenat mai multe echipe, de-a lungul carierei sale. Între timp, CFR Cluj are nevoie de întăriri în defensiva echipei, dat fiind faptul că Denis Kolinger s-a întors la Vejle, formație din Danemarca de la care a fost doar împrumutat în Gruia, în sezonul trecut. Totodată, există șanse ca Andrei Burcă și Yuri Matias să ia calea altor echipe, având oferte atât din fotbalul românesc, cât și de dincolo de granițe.
Până în acest moment, ardelenii au efectuat trei mutări pe piața transferurilor, în această vară: nigerianul Philip Otele, venit de la UTA Arad, Cătălin Căbuz, de la Chindia Târgoviște și slovenul Matija Boben, venit tot din eșaloanele inferioare ale Italiei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net