Van Persie a refuzat 300.000 de lire sterline pe săptămână de la City

Ultima actualizare:

    Van Persie, «teroristul» de serviciu
Van Persie, «teroristul» de serviciu

Olandezul a ajuns la Manchester United, iar în acest weekend va juca împotriva lui Arsenal.

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat că fostul său jucător, Robin Van Persie, a refuzat în vară o ofertă de aproximativ 300.000 de lire sterline pe săptămână de la Manchester City, înainte de a semna un contract cu Manchester United.

Wenger le-a cerut fanilor grupării londoneze să îl trateze pe fostul căpitan cu căldură, la meciul de sâmbătă, de pe stadionul Old Trafford, din campionatul Angliei, informează The Independent.

"Este adevărat că gruparea Manchester City era interesată de el şi că el a ales să plece la United. Dacă doare mai mult că a plecat la altă echipă engleză? Nu este tocmai ce mi-am dorit. Sper că va fi abordat de fani cu respect, pentru că el a jucat la această echipă opt ani. Nu sunt suprins de faptul că se descurcă atât de bine la Manchester United. La Manchester are fotbalişti buni în jurul său şi Robin este foarte inteligent pe teren. Unul dintre aspectele meseriei mele este să am o influenţă pozitivă asupra fotbaliştilor. Când reuşesc asta sunt întotdeauna satisfăcut. Cred că influenţa mea asupra lui Robin nu a fost una prea rea", a precizat tehnicianul.

image
image
image
image
image
image
bayern munchen epa efe h 56385191 jpeg
hagi jr getty jpg
Hagi jpg
fani ungaria jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
Mesut Ozl jpg