Van Persie şi Adrian Mutu, prima întâlnire după băuta de la Bucureşti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Olanda - România va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, un punct la Amsterdam putând face diferenţa la final între baraj sau ratarea calificării la CM. Tensiuni în cele două tabere nu există, iar asta s-a văzut la meciul de la Bucureşti. Pe 16 octombrie 2012, după ce batavii ne administraseră pe Arena Naţională un drastic 4-1, vedetele celor două echipe au petrecut împreună într-un club din Capitală.

Adrian Mutu, Ciprian Marica, Robin Van Persie, Ibrahim Affellay, Jan Huntelaar şi Nigel De Jong au fost surprinşi atunci de fotoreporterii Click! la ieşirea din Tiffany Piano Club, un local de fiţe situat în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei. Fotbaliştii olandezi şi cei români au petrecut începând cu ora 00:00, până la ora 4.00 înconjuraţi de fete frumoase şi de dame de companie plătite cu câte 150 de euro, aşa cum s-a descoperit ulterior.

EXCLUSIV! Marica şi Mutu, colegi de pahar cu Van Persie şi Afellay!

simeon stalpnicul png

Totul a fost atunci organizat de români, care au vrut să fie gazde bune pentru foştii lor adversari sau colegi la echipele de club, aşa cum sunt Ciprian Marica şi Jan Huntelaar, de la Schalke 04.

Din "brigada" de atunci au dispărut însă cei doi atacanţi care joacă în Germania, Marica şi Huntelaar fiind accidentaţi. Mutu şi Van Persie sunt totuşi pe metereze şi e de aşteptat ca olandezul să-i întoarcă românului, după meciul de diseară, favoarea făcută la Bucureşti.

Van Persie şi coechipierii săi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! ieşind dintr-un club din Capitală în 2012

simeon stalpnicul png

Fiind vorba despre Amsterdam, unul din oraşele cu cea mai agitată viaţă de noapte din Europa, nici n-ar trebui să fie prea greu.

Asta pentru că vestitul Cartier Roşu, locul ideal pentru orgii sexuale şi alte distracţii, are porţile deschise non stop. În plus, spre deosebire de Bucureşti, în Olanda, prostituţia este legală.

Rămâne de văzut dacă după scandalul iscat la Bucureşti, jucătorii se vor expune şi de această dată, dar fiind cunoscute apetitul pentru femei al lui Mutu, dar mai ales Van Persie, care a fost acuzat chiar de viol la un moment dat, nu este nimic exclus. Tricolorii nici nu sunt departe fizic de această locaţie. Hotelul Marriott, unde sunt cazaţi, se află la mai puţin de trei kilometri distanţă.

La 18 octombrie 2012, ziarul Click! a prezentat în exclusivitate escapada de la Bucureşti la care au participat mai mulţi componenţi ai naţionalelor României şi Olandei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net