Vaslui - Inter 0-2 / Prea mici pentru Inter

Ultima actualizare:

Italienii au punctat de două ori. Cambiasso a deschis scorul în minutul 25 cu un şut puternic de la 25 de metri, iar pe final Palacio l-a lobat elegant pe Coman.

Porumboiu dorea 450.000 de euro pentru televizare. Partida a fost aproape de a nu fi televizată în România, dar şi în Italia, motivul fiind că patronul vasluienilor Adrian Porumboiu a cerut aproape o jumătate de milion de euro pentru a ceda drepturile tv. Până la urmă, suma a scăzut foarte mult după negocieri, iar în Peninsulă meciul a fost transmis de SkySport şi Mediaset Premium. "Ceruse 450.000 de euro pentru un singur meci. Incredibil de mult", au scris cei de la TuttoSport.

Zanetti, meciul 800 pentru Inter. Meciul de la Piatra Neamţ a fost al 800-lea al lui Zanetti în tricoul lui Inter Milano şi pentru a marca evenimentul istoric, şefii i-au oferit o banderolă de căpitan personalizată, inscripţionată cu cifra 800. Altfel, Chivu nu a făcut parte din lot.

Stadionul a fost luat cu asalt. Arena din Neamţ a fost arhiplină la meciul cu italienii, 14.000 de suporteri, dintre care 52 ai lui Inter, au creat o atmosferă tribune.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg