Vești bune pentru Rapid: cel mai longeviv jucător își prelungește contractul

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai determinați jucători din istoria Rapidului și-a dat acordul pentru a-și prelungi contractul cu gruparea din Giulești, urmând să mai evolueze cel puțin încă un sezon în tricoul alb-vișiniu. Ajuns la 39 de ani, Cristian Săpunaru continuă să se lupte pentru ascensiunea grupării aflate, în prezent, pe locul cinci din șase posibile în play-off-ul din Superliga României

Cristian Săpunaru rămâne în Giulești (FOTO: Sportpictures)
Cristian Săpunaru rămâne în Giulești (FOTO: Sportpictures)

Căpitanul giuleștenilor a anunțat că va semna o înțelegere valabilă pe încă un sezon cu Rapidul, menționând că se așteaptă ca sezonul viitor să fie și mai bun pentru gruparea din Capitală, mai ales că va fi anul centenarului. 
„Am discutat cu conducerea și am ajuns la un acord. Mai aveţi un an să mă suportaţi. Contractul pe viaţă cu Rapid oricum îl am, pentru că sunt şi voi rămâne toată viaţa suporterul Rapidului, pentru că aşa m-am născut.
Încă n-am semnat contractul. Sper să fie bine la anul, în anul centenarului, că atunci facem o sută de ani, nu acum. Toată lumea a discutat de anul centenarului. Ăsta e anul de 99 de ani, anul centenarului va începe pe 25 iunie 2023”
, a declarat Cristian Săpunaru, potrivit Orange Sport

Are patru mandate la echipa din Giulești

Fundașul giuleștenilor a petrecut, până acum, patru mandate petrecute în tricoul Rapidului: 2006-iulie 2008, ianuarie 2010-iunie 2010, februarie 2015-septembrie 2015 și iulie 2021-prezent). De-a lungul acestora, Cristian Săpunaru a adunat 156 de apariții, reușind să marcheze 14 goluri și să dea trei pase de gol. Nici de trofee nu duce lipsă fotbalistul giuleștean, cucerind trei în tricoul Rapidului: o Cupă a României și o Supercupă a României, ambele în anul 2007. În actuala stagiune, Cristian Săpunaru a strâns nu mai puțin de 35 de meciuri în tricoul Rapidului, a marcat de trei ori și a dat două pase decisive în partidele în care a evoluat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net