Victorie în ultima clipă pentru CSU Craiova cu FC Botoșani

CS Universitatea Craiova a găsit calea spre victorie, până la urmă, în meciul cu FC Botoșani. Oltenii au câștigat partida disputată, luni, pe teren propriu, mulțumită lui Alexandru Crețu (90+3').

Alexandru Crețu (stânga), omul care a adus victoria Craiovei (FOTO: Sportpictures)
Alexandru Crețu (stânga), omul care a adus victoria Craiovei (FOTO: Sportpictures)

Mijlocașul a intrat pe teren abia spre sfârșit (77') și marcat al patrulea său gol la echipă, din vara lui 2021 și până acum. Cu câteva minute înainte de fluierul final, Mirel Rădoi a cedat nervos și s-a ales cu un cartonaș.

„La finalul partidei am avut o reacție, îmi cer scuze pentru asta. Eu nu am nimic cu strategia niciunei echipe, doar că prin fragmentarea asta a jocului de la început până la sfârșit, timpul efectiv de joc se reduce foarte mult. Eu nu am nimic împotriva colegilor antrenori, probabil că și eu, dacă aș avea avantaj, aș încerca să îl conserv.â

„În Europa nu se întâmplă lucrurile astea”

Doar că am avut o chestie vizavi de arbitri, iar pe această cale îmi cer scuze. Ar trebui, dacă tragem și noi de timp, să ne dea 10, 11, 12 minute de prelungiri, ca să ne liniștească. Altfel, nu ne învățăm minte, iar în Europa nu se întâmplă lucrurile astea. Am aruncat ecusonul, mi-a spus că a fost un gest nesportiv și că pentru asta merit cartonaș galben. Accept, pentru că a fost o prostie să fac asta, doar că voiam ca jocul să se deruleze mai repede, chiar și la schimbări, să nu se fragmenteze atât de mult.

Oarecum, ne-am așteptat la un astfel de scenariu, știam că o să avem probleme, pentru că echipa Botoșaniului e foarte bine organizată defensiv, e greu să dai pasă filtrantă. Pe final de joc, m-am gândit că putem s-o facem doar cu șuturi de la distanță sau faze fixe, așa că am încercat să introducem jucători cu talie mai înaltă, pentru a marca golul victoriei. Le-am spus că victoria poate veni chiar și în minutul 90+5”, a declarat Mirel Rădoi.

După victoria CSU Craiova în Liga 1, ambele echipe se află la egalitate de puncte în clasament, pe locurile patru și cinci, fiecare având câte un meci restant de jucat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net