Farul Constanța, o nouă victorie! Echipa lui Hagi conduce clasamentul

Echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța, a reușit să se impună cu scorul de doi la zero în fața celor de la CS Mioveni. 

Gheorghe Hagi, victorie în fața celor de la CS Mioveni
Gheorghe Hagi, victorie în fața celor de la CS Mioveni

Farul Constanța, echipa antrenată de fostul jucător Gheorghe Hagi, a obținut victoria în fața celor de la CS Mioveni, în partida desfășurată în cursul serii de vineri, 22 iulie. Adi Petre a fost cel care a înscris în urma a două lovituri de penalty, iar Voinea a fost jucătorul care a ratat șansa de a marca pentru CS Mioveni. 

Citește și: Gheorghe Hagi se pregătește să se despartă de Farul Constanța? 

Farul Constanța a marcat primul gol în minutul 56. Al doilea gol a fost marcat în minutul 72, tot de către Adi Petre. CS Mioveni nu a înscris, Voinea ratând o lovitură de penalty. Așadar, după două runde competiționale, Farul Constanța deține șase puncte, după ce în prima rundă a trecut, cu lejeritate de echipa FCU Craiova.

După două etape, echipa lui Gheorghe Hagi se situează pe primul loc în clasamentul SuperLigii de fotbal din România, fiind urmată de AFC Hermannstadt, cu trei puncte. FC Argeș, FC Botoșani, FC Voluntari și FC CFR 1907 CLUJ au la rândul lor câte trei puncte. 

Gheorghe Hagi are planuri mari pentru Farul Constanța 

Gheorghe Hagi a fondat echipa Viitorul Constanța în anul 2009, iar ascensiunea echipei a fost una de-a dreptul fascinantă. În numai 3 ani, formația a promovat în Liga 1, iar în 2017 a devenit campioană, la 8 ani de la înființare.

Vezi și: Cât costă un tricou semnat de Gheorghe Hagi? 

În vara anului trecut, echipa lui Gheorghe Hagi a fuzionat cu Farul Constanța, unde patron era Ciprian Marica, iar rezultatele pe care continuă să le obțină nu sunt de neglijat. Cu toate acestea, se pare că există mici tensiuni în vestiare, iar Gheorghe Hagi ar dori să se implice mai mult decât s-a discutat inițial. Intențiile lui Hagi au fost dezvăluite de către Ciprian Marica, care este de părere că Hagi dorește să se asocieze cu investitori, relatează prosport.ro. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net