Vlad Chiricheş rămâne la Napoli

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Telenovela Chiricheş pare să se fi terminat. Dorit de mai multe echipe în actuala pauză competiţională, trecut pe linie moartă de noul antrenor, căpitanul echipei naţionale se pare că va rămâne, totuşi, la Napoli.

Aurelio De Laurentiis, patronul clubului italian, a declarat că i-a transmis preşedintelui de la Sampdoria, Massimo Ferrero, că Vlad Chiricheş este netransferabil, pentru că are nevoie de el. „Ferrero nu m-a sunat pentru Chiricheş. Am vorbit cu Ferrero despre altele şi poate într-una dintre aceste discuţii a zis ceva de Chiricheş, dar i-am spus că am nevoie de el”, a declarat De Laurentiis, la Radio Kiss Kiss. Omul de afaceri a fost rugat să răspundă cu „fals" sau „adevărat" pentru a confirma sau infirma informaţii legate de transferurile clubului Napoli. Întrebat dacă obişnuieşte să mintă când vorbeşte despre anumite transferuri la care lucrează, De Laurentiis a răspuns: „Adevărat!”

În această vară, Chiricheş a avut multe oferte de a pleca de la Napoli, echipă pentru care sezonul trecut a jucat numai şapte meciuri în Serie A. Soke City şi Cardiff City au oferit sume între 12 şi 18 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român de 28 de ani, respinse de Aurelio De Laurentiis. Şi Sampdoria doreşte transferul internaţionalului român, chiar dacă De Laurentiis a catalogat drept „false” informaţiile potrivit cărora genovezii l-ar vrea pe fundaş.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net