Zicu a dat zăpada la antrenament!

22 martie 2013
image
Zicu a dat aproape o oră la lopată

Ianis Zicu a avut parte de un antrenament inedit la Gangwon. El şi coechipierii săi au lăsat deoparte pregătirea cu mingea şi au pus mâna pe lopată. Nu au făcut tranşee, ci au eliberat terenul de antrenament de zăpada căzută din abundenţă în ajun.

Vremea capricioasă din ultimele zile le-a dat bătăi de cap fotbaliştiilor din Coreea de Sud. Din cauza ninsorilor puternice aşternute pe Continentul Galben, fotbaliştii au fost nevoiţi să amâne câteva antrenamente pentru a da o mână de ajutor la dezăpezirea terenului de fotbal. Această iniţiativă a venit chiar din partea fotbaliştilor, care erau nerăbdători să pună iar piciorul pe minge.

image
Zicu a dat aproape o oră la lopată

Zis şi făcut! Băieţii nu au stat foarte mult pe gânduri şi în frunte cu atacantul român Ianis Zicu au pus mâna pe lopeţi şi au început să strângă mormanele de zăpadă. Cu o formă fizică de invidiat, internaţionalul român nu s-a dat în lături de la niciuna dintre activităţile care ar fi ajutat la strângerea zăpezii. După o oră de dat la lopată Zicu s-a alăturat colegilor care cărau omătul cu roaba în afara terenului de joc.

Maldărele de zăpadă au fost cărate de jucători cu roaba

simeon stalpnicul png
Zicu a dat aproape o oră la lopată

Pe lângă munca pe care au depus-o pe parcursul întregii zile, fotbaliştii nu au ratat ocazia de a încinge o bulgăreală, având parte de o distracţie pe cinste ca în vremea copilăriei.

 Ianis Zicu o duce extraordinar de bine la formaţia FC Gangwon. Românul a ajuns vedeta echipei după ce a reuşit să marcheze chiar din primul meci al acestui sezon, pasând decisiv şi pentru cel de-al doilea gol. În luna ianuarie a acestui an internaţionalul a semnat un contract în valoare de 1.200.000 de euro, după ce în mai puţin de şase luni a reuşit să le obţină încrederea oficialilor coreeni, marcând 10 goluri în 20 de meciuri.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi Bădălău jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg