Accident șocant: un fotbalist „a zburat” cu mașina într-o sală de sport cu copii

Ultima actualizare:

Un fotbalist legitimat la echipa OH Leuven, Sofian Kiyine, a provocat un accident auto foarte, grav joi seară, informează presa internațională. Jucătorul avea o viteză de peste 200 de kilometri pe oră, în contextul în care limita era de 90 km/h, în zona Flemalle, lângă Liège.

Accidentul a fost unul foarte grav (FOTO: Twitter)
Accidentul a fost unul foarte grav (FOTO: Twitter)

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și a provocat un accident uriaș: vehiculul s-a ciocnit violent de un sens giratoriu şi a aterizat, apoi, într-o sală de sport în care se antrenau copii, pregătindu-se să se îndrepte spre vestiare. Din fericire, doar norocul a făcut ca niciunul dintre copii să nu fie rănit în sala care găzduiește cluburi de fotbal, baschet și gimnastică și care nu va mai putea fi folosită o perioadă. 

La rândul său, jucătorul a scăpat teafăr, doar cu câteva fracturi și este în afara oricărui pericol. „Clubul a aflat că Sofian Kiyine a fost implicat într-un grav accident de mașină lângă Liege, noaptea trecută. Kiyine a fost dus la departamentul de urgență al celui mai apropiat spital, unde au loc examinări suplimentare. El nu se află într-o stare care să-i pună viața în pericol. Din fericire, în accident nu au fost implicate alte vehicule sau persoane. Clubul așteaptă mai multe detalii cu privire la circumstanțele exacte ale modului în care s-a produs accidentul înainte de a răspunde mai departe. Îi dorim lui Sofian o recuperare rapidă”, a afirmat un purtător de cuvânt al echipei.
Sofian Kiyine îmbracă tricoul lui OH Leuven, acolo unde este și fostul portar al FCSB-ului, Valentin Cojocaru. La cei 25 de ani ai săi, mijlocașul marocan este evaluat la 2 milioane de euro de către site-urile de specialitate. Înainte de îmbrăca tricoul echipei belgiene, jucătorul s-a perindat și prin fotbalul italian, printre altele evoluând pentru Lazio. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net