Apărarea lui Dani Alves, pe butuci: soția divorțează, după acuzația de viol

După acuzația de viol, lumea lui Dani Alves se prăbușește: fotbalistul de 39 de ani se află în arest preventiv de aproape două săptămâni, a fost dat afară de la echipa sa de club, iar cel mai recent soția lui i-a transmis că vrea să divorțeze. 

După acuzația de viol, Dani Alves a rămas fără club și, acum, fără soție (FOTO: Getty Images)
După acuzația de viol, Dani Alves a rămas fără club și, acum, fără soție (FOTO: Getty Images)

Presa internațională notează că Joana Sanz, care inițial nu a reacționat în vreun fel împotrivă, atunci când au apărut acuzațiile de viol în cazul lui Dani Alves, a cerut o întâlnire în închisoare cu soțul său, schimbându-și abordarea și dorind, între timp, să divorțeze. Totuși, fotbalistul ar fi refuzat orice contact cu un apropiat, cât timp se află în detenție, așadar vestea a primit-o prin intermeduul avocaților. 
Aparent, soția sa ar fi de neînduplecat, independent de ce vor decide, ulterior, judecătorii. Presa internațională spune că femeia ia atitudine, după ce a fost înșelată, iar divorțul îi afectează simțitor apărarea lui Dani Alves. Concret, avocații săi insistau pe faptul că fotbalistul și soția sa au rezidență în Barcelona și că jucătorul nu va părăsi orașul fără soția sa. Acum, însă, lucrurile se schimbă și, dat fiind că drumurile celor doi se separă, misiunea fotbalistului de a deveni liber e îngreunată.  

Brazilianul, neafectat de acuzații

Totuși, Dani Alves nu s-a arătat mișcat de acuzațiile care i se aduc: „Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când abia aveam 15 ani. Am depășit în viața mea situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nimic nu mă sperie”, ar fi spus fotbalistul. 
Între timp, echipa de avocați a lui Dani Alves a suferit modificări și noul responsabil, Cristobal Martell, a punctat că jucătorul și-a schimbat în mai multe rânduri spusele în fața procurorilor, contrazicându-se în repetate rânduri: „Era în stare de șoc. Și-a schimbat declarațiile pentru că a încercat să ascundă infidelitatea față de soția lui. Construim o strategie de apărare care să-i asigure libertatea”. Între timp, Dani Alves își pune toate speranțele în avocatul său, care este cunoscut pentru reușitele de a ajunge la înțelegere între părți, fără a deriva într-o condamnare a clienților pe care îi reprezintă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net