Aproape de Premier League: fotbalistul care vindea înghețată, dorit de United

Manchester United a pus ochii pe Bremer, fundașul legitimat la Juventus Torino, pentru care „se bate” cu Tottenham Hotspur. Potrivit presei spaniole, „diavolii roșii” ar fi gata să plătească nu mai puțin de 70 de milioane de euro pentru „stâlpul” defensivei.

Bremer ar putea ajunge din campionatul italian în cel englez (FOTO: EPA)
Bremer ar putea ajunge din campionatul italian în cel englez (FOTO: EPA)

Povestea lui Bremer este una care inspiră: în prezent cotat la 50 de milioane de euro potrivit Transfermarkt, jucătorul care numără două goluri și 24 de meciuri în sezonul curent de Serie A, a fost dintotdeauna un om muncitor, înainte să se impună în „sportul rege” nedându-se înapoi de la responsabilități.
Fotbalistul care, între timp, are un contract asigurat până în 2028 la Juventus Torino impresionează prin povestea de viață: în urmă cu aproximativ opt ani, când încă evolua la formația U20 a celor de la Desportivo Brasil Ltda, clubul care l-a și crescut, atunci când nu era la antrenamente sau meciuri, fundașul vindea înghețată pentru a se putea întreține și-și ajuta și tatăl la ferma pe care o deținea.

Manchester United, cea mai scumpă echipă a sezonului

Înapoi în zilele noastre, Bremer este unul dintre cei mai curtați fundași centrali din lume, în 2022 Juventus plătind 44 de milioane de euro pentru transferul său de la Torino FC. Bremer joacă în Serie A din anul 2018, când a fost transferat de Torino de la Atlético Mineiro pentru 5,8 milioane de euro. Cifrele sale arată 68 de partide și șapte goluri pentru Juventus, precum și 110 meciuri și 13 reușite la Torino FC. 
Gruparea la care ar putea ajunge ocupă locul șase în Premier League, Manchester United aflându-se la 13 puncte distanță de liderul Liverpool FC, având un bilanț de 13 victorii, două remize și nouă înfrângeri. Un raport al investițiilor arată că „diavolii roșii” au cheltuit nu mai puțin de 1,42 de miliarde de euro pentru jucătorii pe care i-au folosit în stagiunea 2022/2023, devenind cea mai scumpă echipă a sezonului: potrivit Transfermarkt, Erik ten Hag are la dispoziție un lot în valoare de 735,25 de milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net