Bornă istorică pentru Cristiano Ronaldo: a înscris golul cu numărul 850

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a marcat cel de-al şaselea său gol, în ultimele trei meciuri şi reuşit și două pase decisive, în partida în care Al-Nassr a înregistrat, sâmbătă, a treia victorie consecutivă în campionat, scor 5-1 cu Al-Hazm.

Cristiano Ronaldo, record în carieră (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo, record în carieră (FOTO: Getty Images)

Portughezul a atins o bornă impresionantă cu acest prilej, marcând golul cu numărul 850 din cariera sa, fiind cotat la o valoare aproximativă de 15 milioane de euro de către site-urile de specialitate.
De altfel, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al campionatului, în acest sezon, numărând şase goluri, cu unul în faţa fostului atacant al lui Liverpool, Sadio Mané. De când a ajuns în Arabia Saudită, ibericul a marcat 20 goluri și a oferit șapte pase decisive, în cele 24 de partide jucate de fotbalistul de 38 de ani pentru Al-Nassr. „O nouă performanță grozavă a echipei. Continuăm să ne îmbunătățim. Hai, Al Nassr! 850 de goluri și încă numărăm”, a scris portughezul prin intermediul contului său de Instagram. Gruparea lui Cristiano Ronaldo se află pe locul șase în clasamentul Arabiei Saudite, după cinci etape disputate până acum, în care a obținut nouă puncte.

Tot mai mulți jucători spun „da” fotbalului saudit

Fotbalul saudit a atras, în ultimul an, multe nume mari din „sportul rege”, nu mai puțin de 20 de jucători celebri - tot mai puțini jucători își permit să spună „nu”, dați fiind banii puși în joc. Cel mai bine stau Al-Nassr, Al-Ahli și Al-Ittihad - concret, Al-Nassr și-a asigurat serviciile lui Cristiano Ronaldo (estimat la o valoare de 15 milioane de euro), Sadio Mané (25 de milioane de euro), Marcelo Brozović (25 de milioane de euro), Seko Fofana (32 de milioane de euro) și Alex Telles (7,5 milioane de euro), per total aceștia atingând în total 104,5 milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net