Ce s-a întâmplat cu pagina de Instagram a lui David Beckham. Starul are 71 de milioane de urmăritori

Ultima actualizare:

Vedete din întreaga lume au fost sensibilizate de drama cu care se confruntă poporul ucrainean de când Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina. Multe dintre ele au făcut donații considerabile, însă David Beckham a găsit o metodă neobișnuită prin care le vine în ajutor celor afectați de război. 

David Beckham a găsit o soluție neobișnuită de a veni în ajutorul ucrainenilor
David Beckham a găsit o soluție neobișnuită de a veni în ajutorul ucrainenilor

David Beckham i-a "predat" contul său de Instagram cu peste 71 de milioane de urmăritori unui medic ucrainean, în efortul de a strânge fonduri pentru familiile și copiii din țara aflată în zonă de conflict. 

Pe 20 martie, fostul fotbalist a anunțat că predă contul său de Instagram, care are peste 71 de milioane de urmăritori, Irynei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru familiile și copiii ucraineni pe fondul invaziei Rusiei în Ucraina. 

Citește și: David Beckham, mesaj surprinzător pentru soție

Clipurile și imaginile Irynei, distribuite pe Instagramul fostului fotbalist de 46 de ani, au oferit oamenilor o privire în interiorul unității medicale din al doilea oraș ca mărime al Ucrainei. Ea a detaliat, de asemenea, modul în care invazia rusă i-a afectat munca cu viitoarele mame și nou-născuții, mărturisind că a ajuns să lucreze „24/7” și că ea și echipa ei „probabil își riscă viața”.

În prima zi de război, toate femeile însărcinate și mamele au fost evacuate la subsol”, și-a amintit Iryna, potrivit CNN. "Au fost trei ore groaznice pe care le-am petrecut împreună. Din păcate, nu putem duce bebelușii care sunt la terapie intensivă la subsol, deoarece ei au nevoie de aparatele care se află exclusiv în secțiile ATI și nu pot fi transportate cu ușurință"

David și-a îndemnat admiratorii să doneze către UNICEF, care va folosi încasările pentru a cumpăra truse de prim ajutor, medicamente, apă, rechizite școlare și truse de igienă pentru familiile ucrainene.  

Vezi și: David Beckham și Victoria, probleme în familie

„Mulțumită donațiilor voastre, generatoarele de oxigen pe care le-au primit îi ajută pe nou-născuți să supraviețuiască în condiții îngrozitoare”, a spus el în videoclipul din 20 martie. „Vă rugăm să continuați să sprijiniți acești oameni incredibili și organizații de caritate precum UNICEF în orice fel puteți. Împreună putem face cu adevărat diferența.”, a fost mesajul vedetei. 

De la începutul războiului în Ucraina, mai multe vedete au donat sume importante de bani și și-au manifestat sprijinul față de poporul ucrainean greu încercat. Blake Lively și soțul său, actorul Ryan Reynolds au donat un milion de dolari, în timp ce cuplul Mila Kunis-Ashton Kutcher au decis să doneze nu mai puțin de trei milioane de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net