Mila Kunis și Ashton Kutcher, donație de 3 milioane de dolari pentru ucraineni

#Război Ucraina-Rusia

Peste 1 milion de oameni au fugit deja din Ucraina într-un exod, la mai bine de o săptămână după ce Rusia a invadat și a bombardat orașe cheie de pe teritoriul întregii țări. Mii de persoane și-au exprimat solidaritatea față de situați critică prin care trece poporul ucrainean și au făcut donații. Între ele se numără și celebrii actori Ashton Kutcher și Mila Kunis. 

Mila Kunis și Aston Kutcher vor dona trei milioane de dolari ucrainenilor
Mila Kunis și Aston Kutcher vor dona trei milioane de dolari ucrainenilor

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au angajat să acorde un ajutor de până la 3 milioane de dolari pentru ucrainenii strămutați din cauza războiului declanșat de Rusia. Cuplul a făcut anunțul într-un videoclip postat joi pe contul de Instagram al lui Kutcher.

„M-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983”, spune Kunis în videoclip. „Am venit în America în 1991. Întotdeauna m-am considerat un american, un american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi nu am fost niciodată mai mândră că sunt ucraineană.”, a declarat Mila Kunis. 

„Și niciodată nu am fost mai mândru că sunt căsătorit cu un cetățean ucrainean”, a adăugat Kutcher.

Kunis a continuat: „Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității.”

Ashton Kutcher și Mila Kunis vor dona 3 milioane de dolari ucrainenilor afectați de război 

Oamenii din Ucraina sunt puternici și curajoși, dar a fi puternic și curajos nu înseamnă că nu ești demn de sprijin.

„Principala provocare în acest moment este logistica. Trebuie să obținem locuințe și trebuie să aducem provizii și resurse în zonă”, a spus el.

Flexport organizează transporturi de provizii necesare către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova, în timp ce Airbnb oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților ucraineni, a scris cuplul în postarea lor.

Kunis și Kutcher se alătură cuplului celebru Ryan Reynolds și Blake Lively, care s-a angajat să doneze până la un milion de dolari în ajutor pentru ucrainenii strămutați la începutul acestei săptămâni.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net