Mila Kunis și Ashton Kutcher, donație de 3 milioane de dolari pentru ucraineni

#Război Ucraina-Rusia

Peste 1 milion de oameni au fugit deja din Ucraina într-un exod, la mai bine de o săptămână după ce Rusia a invadat și a bombardat orașe cheie de pe teritoriul întregii țări. Mii de persoane și-au exprimat solidaritatea față de situați critică prin care trece poporul ucrainean și au făcut donații. Între ele se numără și celebrii actori Ashton Kutcher și Mila Kunis. 

Mila Kunis și Aston Kutcher vor dona trei milioane de dolari ucrainenilor
Mila Kunis și Aston Kutcher vor dona trei milioane de dolari ucrainenilor

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au angajat să acorde un ajutor de până la 3 milioane de dolari pentru ucrainenii strămutați din cauza războiului declanșat de Rusia. Cuplul a făcut anunțul într-un videoclip postat joi pe contul de Instagram al lui Kutcher.

„M-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983”, spune Kunis în videoclip. „Am venit în America în 1991. Întotdeauna m-am considerat un american, un american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi nu am fost niciodată mai mândră că sunt ucraineană.”, a declarat Mila Kunis. 

„Și niciodată nu am fost mai mândru că sunt căsătorit cu un cetățean ucrainean”, a adăugat Kutcher.

Kunis a continuat: „Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității.”

Ashton Kutcher și Mila Kunis vor dona 3 milioane de dolari ucrainenilor afectați de război 

Oamenii din Ucraina sunt puternici și curajoși, dar a fi puternic și curajos nu înseamnă că nu ești demn de sprijin.

„Principala provocare în acest moment este logistica. Trebuie să obținem locuințe și trebuie să aducem provizii și resurse în zonă”, a spus el.

Flexport organizează transporturi de provizii necesare către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova, în timp ce Airbnb oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților ucraineni, a scris cuplul în postarea lor.

Kunis și Kutcher se alătură cuplului celebru Ryan Reynolds și Blake Lively, care s-a angajat să doneze până la un milion de dolari în ajutor pentru ucrainenii strămutați la începutul acestei săptămâni.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg