CFR Cluj s-a făcut de râs în Armenia: 0-0 cu Pyunik Erevan în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

CFR Cluj a deschis drumul european al echipelor românești cu un rezultat de egalitate pe terenul unei formații net inferioare: Pyunik Erevan. Meciul din Armenia s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Debeljuh și-a trecut în cont o bară (FOTO: Sportpictures)
Debeljuh și-a trecut în cont o bară (FOTO: Sportpictures)

Considerată atât teoretic, cât și practic, cea mai valoroasă echipă din această confruntare, formația antrenată de Dan Petrescu a dominat prima repriză, însă jucătorii ”Bursucului” nu au făcut altceva decât să-i crească portarului advers cota. În repriza secundă, armenii au ieșit mai hotărâți de pe teren și chiar dacă au echilibrat disputa, nu se poate spune că au pus în real pericol poarta apărată de Bălgrădean. Chiar și așa, cea mai periculoasă fază a meciului a fost realizată de români, care au avut o bară, în minutul 73. În rest, un rezultat care o ajută pe campioana României în perspectiva returului, dar un joc care trebuie să-l pună pe gânduri pe tehnicianul ei. Pentru că dacă nu reușești să câștigi în fața unui adversar de șase ori mai slab cotat, ce vei face în tururile superioare, în care oponenții sunt de o valoare mai mare decât a „vișiniilor”?

Manșa retur a acestei confruntări din primul tur preliminar din Liga Campionilor va avea loc la Cluj-Napoca, la 13 iulie, de la ora 21.30 (în direct la Prima Sport 1). Până atunci, ardelenii vor juca sâmbătă, la Arad, de la ora 20.30, pentru Supercupa României. Adversara formației CFR va fi câștigătoarea Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Celelalte reprezentante ale României în Cupele Europene sunt FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe. Toate vor evolua din al doilea tur preliminar al Conference League, a treia competiție continentală ca valoare a fotbalului continental.

Important e că nu am primit gol. Putem zice că a fost o echipă incomodă pentru au avut contraatacuri. Jucătorii din sistemul defensiv au reușit să contracareze ofensiva lor. Am avut ocazii mai mari, am fost prezenți în fața porții, neinspirație, ghinion, neșansă. Sper ca băieții să simtă că sunt mai buni. Orice joc trebuie tratat cu maximă seriozitate. În retur, concentrarea la finalizare va fi diferită. Una peste alta, arbitrajul a fost bun. Probabil Dan Petrescu va fi mulțumit. Cât nu s-a luat gol, consider că avem prima șansă, dar trebuie atenție și seriozitate. Dacă vom avea tot atâtea ocazii, vom reuși să înscriem într-un final. E important să nu primești gol”, a declarat după meci președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj la Digi Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net