Condiții de lux pentru C. Ronaldo: chiria din tărâmurile saudite are cinci zerouri

Ultima actualizare:

Aflat încă în acomodare în tricoul lui Al-Nassr, Cristiano Ronaldo se bucură de toate condițiile pe care și le-ar fi putut imagina cineva în Arabia Saudită. Dincolo de cele două pase de gol reușite în victoria înregistrată de Al-Nassr, pe teren propriu, cu Al-Taawon, 2-1, ibericul se bucură de o viață foarte confortabilă pe tărâmurile saudite. 

Cristiano Ronaldo se bucură de recunoaștere la Al-Nassr (FOTO: Facebook)
Cristiano Ronaldo se bucură de recunoaștere la Al-Nassr (FOTO: Facebook)

Presa internațională, prin vocea celor de la „Marca”, notează cum Cristiano Ronaldo locuiește alături de familia sa în hotelul de cinci stele din Riyadh, unde are la dispoziție 17 camere, distribuite pe două etaje ale clădirii impozante. În total, aceasta numără 99 de etaje, fiind una dintre cele mai înalte din Arabia Saudită. Sursa citată spune că zona specială repartizată pentru Cristiano Ronaldo, „Kingdom Suite”, are un cost lunar o chirie cu cinci cifre - nu mai puțin de 300.000 de euro, sumă acoperită de clubul său. Dincolo de spațiul de cei 4.000 de metri pătrați, de care beneficiază, portughezul mai are acces la facilitățile incluse, precum room service non-stop, săli de fitness, piscină în aer liber, spa sau teren de tenis.

Din locuința sa, lusitanul are o panoramă uluitoare asupra orașului Riyadh, iar printre camerele deține temporar de el se numără un birou privat, o cameră-restaurant, dar și o cameră de conferință. Condițiile enumerate par să completeze perfect situația cvintuplului câștigător al Balonului de Aur, care ajuns la 38 de ani, are o avere de 500 de milioane de euro.
De la venirea sa la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo numără cinci goluri și două assist-uri, preconizând să mai evolueze în ipostaza de jucător cel puțin încă doi ani. De altfel, după cel mai recent meci, Cristiano Ronaldo a avut parte de încă o situație în care i se arată cât e de apreciat în Arabia Saudită: ulterior fluierului final, adversarii săi s-au strâns împreună cu copiii lor și l-au așteptat pe lusitan la vestiar, pentru a se poza împreună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net