C. Ronaldo „a spart gheața”: cum a reacționat după primul gol la Al-Nassr

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze primul său gol, de când evoluează la Al-Nassr, grupare la care s-a transferat cu surle și trâmbițe, lăsând în urmă trecutul „amar” de la Manchester United. Portughezul a contribuit la remiza obținută de Al-Nassr cu Al Fateh, 2-2, vineri, marcând în apropiere de ziua sa, duminică aniversând 38 de ani.

Cristiano Ronaldo a reușit primul gol la Al-Nassr (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo a reușit primul gol la Al-Nassr (FOTO: Getty Images)

Lusitanul a intervenit decisiv, stabilind scorul final al partidei, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, însă n-a dus lipsă de ocazii pe tot parcursul meciului. Nici tensiunea n-a fost absentă, Cristiano Ronaldo primind și un cartonaș galben, în minutul 90, în urma unui conflict pe teren. A fost nevoie de trei partide pentru ca ibericul să-și înscrie numele pe lista marcatorilor, următoarea provocare fiind să marcheze și din acțiune pentru gruparea saudită. 

Portughezul, față în față cu Mirel Rădoi

„Sunt fericit pentru că am marcat primul meu gol în liga saudită. Un efort imens făcut de întreaga echipă pentru a obține un punct într-un meci extrem de dificil”, a fost prima reacție a lui Cristiano Ronaldo, prin intermediul contului său oficial de Twitter.
Punctul obținut în urma „decisivei” lui Cristiano Ronaldo a fost fix ceea ce au avut nevoie cei de la Al-Nassr, care revin pe primul loc, cu 34 de puncte, la egalitate cu Al-Shabab și Al-Ittihad FC, doar că Al-Shabab are un meci mai puțin disputat. Mai departe, următorul meci al echipei lui Cristiano Ronaldo va avea loc joi, 9 februarie, de la ora 19.30, în deplasarea cu Al-Wehda. 
Anul acesta, Cristiano Ronaldo și ai lui se vor duela inclusiv cu Mirel Rădoi, tehnicianul preluând-o pe Al-Tai, pe 15 mai fiind programat duelul celor două formații. Prin înțelegerea sa cu Al-Tai, Mirel Rădoi a reușit să-și consemneze prima experiență ca antrenor în afara granițelor, asigurându-și totodată un contract deloc de lepădat - nu mai puțin de 1.200.000 de dolari, cât ia pe an de la formația saudită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net