Messi și Ronaldo și-au măsurat forțele, într-un amical de cinci stele

Trei dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai Planetei s-au duelat într-un amical disputat, joi, în Arabia Saudită, la Riyadh.

Portughezul (dreapta) tocmai a debutat la Al-Nassr (FOTO: EPA)
Portughezul (dreapta) tocmai a debutat la Al-Nassr (FOTO: EPA)

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mpabbé au ridicat tribunele în picioare, pe parcursul a două ore, „smulgând” urale și aplauze la fiecare atingere a balonului. Amicalul de cinci stele le-a adus față în față pe reprezentativa improvizată, denumită All Stars Riyadh, formată din jucătorii celor de la Al-Hilal și Al-Nassr și pe Paris Saint-Germain, rezultând un spectacol fotbalistic apreciat la scenă deschisă. La final, tabela a arătat 5-4 pentru gruparea franceză, cu toate că aceasta a evoluat o oră în inferioritate numerică și a ratat un penalti. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele Cristiano Ronaldo ('34 pen., '45+5), Jang Hyun-Soo ('57) şi Talisca ('90+3) pentru reprezentativa saudită și Lionel Messi ('3), Marquinhos ('43), Sergio Ramos ('53), Kylian Mbappé ('60) şi Hugo Ekitike ('78) în dreptul lui PSG. 

Portughezul, ales „omul meciuluI” în partida sa de debut

Așa cum era de așteptat, Cristiano Ronaldo a primit distincția de „omul meciului”, sub încurajările celor prezenți pe stadion, spectatorii locului având posibilitatea să-i admire tehnica până în vara anului 2025, atât cât este prevăzut contractul lusitanului cu Al-Nassr. Cel mai recent, portughezul își trecuse numele pe lista marcatorilor la Campionatul Mondial din Qatar, atunci când a înscris împotriva Ghanei, în luna noiembrie. „Atât de fericit că am revenit pe teren și pe tabela de marcaj!! Tototdată, mă bucur că am văzut niște prieteni vechi!”, a fost reacția ibericului, după meciul cu PSG, acesta fiind schimbat după aproximativ o oră de pe teren.
Amicalul care a aliniat numeroase celebrități a fost sinonim și cu debutul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, formație la care s-a transferat, chiar la începutul acestui an, primind și banderola de căpitan. Din selecționata PSG-ului au lipsit Nordi Mukiele, Marco Verratti și Lucas Lavallée, care au spus „pas” din cauza accidentărilor. Duelul „a făcut valuri” și după fluierul final, Lionel Messi postând pe contul său de Instagram un scurt video, de la vestiare, în care se îmbrățișează cu Cristiano Ronaldo. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net