L. Messi ar putea fi rival în campionat cu C. Ronaldo. Cine l-a ofertat

După ce transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr a făcut înconjurul lumii, una dintre rivalele din campionatul saudit a pregătit replica și l-a oferat de îndată pe Lionel Messi, actualmente în primul eșalon francez.

Lionel Messi (dreapta) ar putea ajunge în fotbalul saudit (FOTO: Getty Images)
Lionel Messi (dreapta) ar putea ajunge în fotbalul saudit (FOTO: Getty Images)

Presa internațională notează că argentinianul, proaspăt campion mondial, ar lua în calcul un transfer la Al Hilal. Lucrurile nu sunt deloc greu de realizat, dat fiind faptul că fotbalistul de 35 de ani se află în ultimele luni de contract cu Paris Saint-Germain, iar un contract bănos în Arabia Saudită n-ar prisosi. Alternativa ar fi ca sud-americanul să cadă la învoială cu gruparea franceză și să persevereze în fotbalul „mare” încă niște sezoane. 

Două echipe „se bat” pentru argentinian

Potrivit jurnalistului Khalid Al-Dhiyab, care lucrează la postul saudit Al-Ryadiah, Lionel Messi ar fi primit o ofertă contractuală care se ridică la 900 de milioane de euro, în trei ani, din partea celor de Al-Hilal. Sursa menționată notează fotbalistul s-ar fi arătat interesat și s-ar fi declarat dispus să evolueze în Orientul Mijlociu. În ciuda încercărilor jurnaliștilor din zona saudită, nici tatăl lui Lionel Messi, nici oficialii de la Al-Hilal nu au comentat aceste zvonuri.

Presa internațională mai notează că, pe lângă Al-Hilal, de serviciile argentinianului ar mai fi interesată și Al Ittihad, cele două întrecându-se pentru a obține „da-ul” lui Lionel Messi. „Al Hilal și Al Ittihad sunt cele două echipe care au cerut ajutor din partea Guvernului pentru a face posibilă această ofertă colosală: 350 de milioane de euro pe sezon. Messi și PSG au pus deja bazele pentru prelungirea contractului cu un sezon. Argentinianul pare hotărât să rămână, însă echipele din Arabia Saudită nu vor ceda atât de ușor. Au bani, mai ales cum, când Guvernul a decis să parieze foarte mult pe fotbal”, se arată în publicația spaniolă „Marca”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg