Mirel Rădoi a semnat un contract baban și se va duela cu Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

După câteva luni de pauză, Mirel Rădoi revine în antrenorat la fotbalul saudit. Tehnicianul o va prelua pe ocupanta locului nouă din campionatul saudit, Al-Tai, asigurându-și viitorul temeinic din punct de vedere financiar. 

Mirel Rădoi revine în fotbal (FOTO: Sportpictures)
Mirel Rădoi revine în fotbal (FOTO: Sportpictures)

Antrenorul român este la patru zile distanță de debutul pe banca tehnică a noii grupări din Arabia Saudită, într-un duel cu Al-Shabab, după care va urma un alt test dificil - împotriva celor de la Al-Ittihad. În programul grupării lui Mirel Rădoi este prevăzută și confruntarea cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, care va avea loc pe 15 mai.
Recent, la finele anului trecut, Mirel Rădoi mărturisea că visul său este să antreneze Al-Hilal, formație la care a petrecut doi ani și jumătate ca jucător, între ianuarie 2009 și iunie 2011, cucerind chiar și două titluri de campion.

Cu cine va colabora la formația saudită

„Visez să o antrenez pe Al-Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conștient că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, puncta Mirel Rădoi. Cel mai recent, tehnicianul o pregătise pe CS Universitatea Craiova, în primul eșalon românesc. Între timp, oltenii sunt de domeniul trecutului, iar contractul cu Al-Tai presupunând o sumă uriașă: 1.200.000 de dolari pe an la formaţia saudită. Potrivit „Fanatik”, Mirel Rădoi se va baza pe staff-ul cu care a colaborat și la gruparea craioveană: Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Robert Tufişi şi Horaţiu Baciu.
Odată cu înțelegerea cu Al-Tai, Mirel Rădoi consemnează prima sa experiență ca antrenor în afara graniței, până acum pregătindu-le pe FCSB, naționala U21 a României, selecționata olimpică a țării noastre, naționala de seniori și CSU Craiova. Conaționalul nostru merge la formația saudită în locul lui Pêpa, un antrenor portughez, care era la echipă din iulie 2022. Tehnicianul de 42 de ani a fost demis, duminică, la o zi după înfrângerea din campionat, 0-1 cu Al-Wehda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net