Mirel Rădoi e gata să revină. Ce echipă își dorește să antreneze

Mirel Rădoi și-a încheiat socotelile cu CS Universitatea Craiova, la jumătatea lunii decembrie, după ce formația din Oltenia a părăsit cea de-a doua competiție mare din țara noastră, Cupa României. După o perioadă plină de nemulțumiri la fostul său club, antrenorul de 41 de ani a decis să pună capăt perioadei de aproximativ patru luni, petrecute în Bănie. 

Mirel Rădoi ar vrea să antreneze Al Hilal (FOTO: Sportpictures)
Mirel Rădoi ar vrea să antreneze Al Hilal (FOTO: Sportpictures)

În prezent liber de contract, Mirel Rădoi a acceptat să vorbească pentru presa saudită, în care a mărturisit pentru „Al Arabiya” care e principalul său obiectiv în cariera de antrenor: să o pregătească pe Al Hilal, echipă al cărei tricou l-a și îmbrăcat doi ani și jumătate, între ianuarie 2009 și iunie 2011, răstimp în care a cucerit două titluri de campion. 

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez toate echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conștient că Al Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a punctat Mirel Rădoi. De altfel, Al Hilal, este considerat cel mai important club de fotbal din Asia, lucru întărit de faptul că este deținătoare a Ligii Campionilor. În prezent, fosta echipă a lui Mire Rădoi este antrenată de argentinianul Ramón Díaz, a cărui înțelegere expiră la finele sezonului.
„Naționala Arabiei Saudite a lăsat o impresie frumoasă la Cupa Mondială. Nu numai pentru că a învins campioana mondială Argentina, ci și datorită pașilor care arată dezvoltarea fotbalului din Arabia Saudită. Asta arată că fotbalul saudit este în creștere. Vreau să îi felicit pe toți cei responsabili de sportul din Arabia Saudită. Acum, munca lor a devenit clară pentru toată lumea”, a mai spus Mirel Rădoi pentru aceeași sursă. De-a lungul ipostazei de antrenor, acesta le-a pregătit pe FCSB, naționalele U21 și echipa mare a României și pe CSU Craiova.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net