Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după eșecul de la Universitatea Cluj

Ultima actualizare:

Săptămâna a început cu două schimbări de antrenori în Superliga României: după ce UTA Arad a anunțat că finalizează colaborarea cu antrenorul Ilie Poenaru, a mai apărut o demisie și Nicolae Dică a declarat că își încheie socotelile cu FCSB, informează DigiSport. 

Nicolae Dică preluase echipa abia în vară (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Dică preluase echipa abia în vară (FOTO: Sportpictures)

Antrenorul de 42 de ani a luat această decizie după meciul pierdut, luni, la Universitatea Cluj, unde ardelenii s-au impus cu 2-1. De altfel, Nicolae Dică nu a fost la prima încercare de a demisiona, având acest impuls și în urmă cu două săptămâni, după meciul cu UTA Arad, cu toate că FCSB a câștigat cu 2-1.
„Sunt supărat, sunt dezamăgit, facem greșeli foarte mari. OK, eu sunt de vină... Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla. Întotdeauna antrenorul este de vină. Când nu e nimeni de vină, doar antrenorul e. Când lucrurile nu merg sau apare o înfrângere, este antrenorul de vină. Când se câștigă, e valoarea jucătorilor. Antrenorul trebuie să plătească întotdeauna. Atunci când lucrurile nu merg, totul e negru”, a răbufnit Nicolae Dică, luni, la ultima sa conferință de presă în ipostaza de antrenor al FCSB. Tehnicianul preluase echipa în luna iulie a acestui an.

Cine sunt favoriți să îl înlocuiască

Până la anunțarea noului nume care va ocupa banca tehnică a echipei din Capitală, vor fi responsabili Viorel Tănase și Mihai Pintilii. Favoriți pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică sunt chiar Ilie Poenaru, proaspăt demisionat de la UTA Arad sau Andrei Prepeliță, care a încheiat colaborarea cu FCU Craiova.  

Săptămâna aceasta, FCSB va întâlni West Ham, în ultimul meci din grupele Conference League, joi, de la ora 22.00, acasă, apoi va înfrunta Rapid, duminică, de 21.00. 
FCSB este codașa grupei sale în competiția europeană, cu doar două puncte acumulate, lider fiind West Ham United, cu 15. În Superliga României, echipa ocupă locul șapte, primul în afara play-off-ului, având cinci meciuri câștigate, tot atâtea remize și patru partide pierdute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net