Marius Croitoru, „salvatorul” lui FC Argeș? Noul antrenor, prezentat oficial

Ultima actualizare:

Despărțirea lui Andrei Prepeliță de FC Argeș a făcut loc unui nou început pentru Marius Croitoru, antrenorul care a fost prezentat oficial la gruparea piteșteană. La cei 42 de ani pe care îi are, Marius Croitoru a încheiat, la rândul său, o colaborare - cu FCU Craiova 1948. Noul tehnician al lui FC Argeș a avut o pauză de doar câteva săptămâni, la ultima sa echipă ocupând banca tehnică vreme de patru luni, anterior pregătind-o pe FC Botoșani, în perioada iunie 2019-iunie 2022.

Marius Croitoru, noul antrenor al lui FC Argeș (FOTO: Sportpictures)
Marius Croitoru, noul antrenor al lui FC Argeș (FOTO: Sportpictures)

Ce schimbări vor mai avea loc în staff

„Este o plăcere deosebită să antrenez FC Argeș, este o oportunitate. E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanțele pe care le-a făcut Andrei (n.r. Prepeliță, fostul antrenor), nu este ușor pentru o echipă care are doar un an în Liga I să meargă în play-off. Nu va fi ușor să repetăm performanțele, dar de asta sunt aici. Încerc să schimb puțin fața jocului, am un stil de joc. Fiecare antrenor vede puțin diferit jucătorii, pozițiile lor.
Este normal ca, în iarnă, să existe o restructurare a lotului. În momentul de față, suntem nevoiți să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători. Evaluarea o voi face în iarnă, e clar că vor apărea schimbări.

În stafful tehnic rămâne domnul Schumacher (n.r. Cristian, antrenor secund), pentru că are licența PRO. Am venit cu un asistent, urmează să completăm stafful cu un preparator fizic și un antrenor cu portarii. Play-off-ul este o performanță, având în vedere condițiile. În cazul în care nu vom reuși calificarea în play-off, o vom lua de la capăt, în încercarea de a forma un lot. Antrenorii sunt susținuți doar de rezultate. A fost o perioadă agitată pentru mine din punct de vedere profesional. Am avut mai multe oferte, din România și n-a fost ușor pentru mine, dar mă bucur că s-a lămurit situația. Lucrurile sunt clare, obiectivul este calificarea în play-off. Ai nevoie de timp pentru a crea relații de joc”, a spus Marius Croitoru, în cadrul unei conferințe de presă.

FC Argeș ocupă locul 11 din 16 posibile în Superliga României, având cinci victorii, două remize și opt înfrângeri. Prima partidă cu Marius Croitoru pe banca tehnică va conta pentru etapa cu numărul XVI și va fi, duminică, în deplasare la UTA Arad. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net