Steaua, pe primul loc, dar fără suporteri: „Opriți la stadion, cu buletine, cu dezbrăcat”

Ultima actualizare:

Steaua este liderul clasamentului din eșalonul secund românesc, după ce a învins, marți, Oțelul Galați, cu 1-0. Echipa roș-albastră nu a avut alături, însă, suporterii prezenți meci de meci în peluză, după ce aceștia au fost opriți la intrarea la stadion și condiționați să fie filmați cu buletinele în mână, în timp ce-și spun numele, pentru a putea intra și asista la partidă. 

Tsvetelin Chunchukov, unicul marcator al meciului (FOTO: Sportpictures)
Tsvetelin Chunchukov, unicul marcator al meciului (FOTO: Sportpictures)

„Păcat că fanii nu au putut să vină în număr mai mare. Au fost opriți la intrare, au fost controale la sânge, cu buletine, cu dezbrăcat... Chiar dacă au mai făcut și ei lucruri... Era mult mai frumos să vină să sărbătorească și ei ce aveau de sărbătorit (n.r. una dintre grupările peluzei, Vacarm, a aniversat 20 de ani de existență). Era mult mai frumos”, a declarat antrenorul Stelei, Daniel Oprița, în conferința de presă.

Meciul dintre Steaua și Oțelul Galați a fost cel care a încheiat etapa cu numărul XI din Liga a II-a, formația din Ghencea numărând, acum, patru victorii consecutive și fiind în plină formă. Cu toate că prima parte a jocului a fost una plină de ocazii de ambele părți, singurul gol a fost înscris abia la debutul reprizei secunde, de Tsvetelin Chunchukov.

Roș-albaștrii, patru victorii la rând

Unicul marcator al meciului este unul dintre transferurile realizate de Steaua, în această vară, venind de la câștigătoarea Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe. La cei 27 de ani ai săi, atacantul bulgar numără deja patru goluri și o pasă decisivă, reușite în 10 partide. De altfel, bilanțul Stelei numără opt victorii, dintre care ultimele patru consecutive, două remize și o singură înfrângere, în acest sezon. 

Antrenorul echipei din Galați, Dorinel Munteanu, s-a arătat dezamăgit de rezultat. „A văzut toată lumea că echipa noastră a condus jocul din minutul 1 până în minutul 90. Adversarul nostru foarte bun, de pe primul loc, nu ne-a pus probleme. Îmi pare rău că efortul băieților mei nu a adus cele trei puncte. Le meritam. În prima repriză, am avut două-trei ocazii în care puteam să marcăm, dar nu am făcut-o. Îmi asum categoric această înfrângere. Ghencea a însemnat pentru noi foarte, foarte mult, cel puțin la echipa națională... Am și jucat aici un an și ceva. Pentru mine sunt amintiri frumoase la care mă gândesc la ele. Astăzi, m-am gândit strict la jocul nostru. E un campionat foarte strâns și depinde doar de randamentul nostru. Obiectivul nostru este play-off-ul și depinde doar de noi”, a comentat Dorinel Munteanu. Oțelul Galați se află pe a treia poziție, la cinci puncte în spatele Stelei, după șase partide câștigate, trei egaluri și două meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net