C. Ronaldo nu impresionează la Al-Nassr: „Nu știe decât să spună «Siuuu»!”

Ultima actualizare:

După nici două meciuri pe care a apucat să le joace în tricoul lui Al-Nassr, Cristiano Ronaldo s-a trezit deja în mijlocul unei controverse. Fotbalistul de 37 de ani l-ar fi nemulțumit pe unul dintre oficialii noii sale echipe, care s-ar fi arătat dezamăgit de investiția făcută în jucătorul portughez, odată cu decizia de transfer a acestuia în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo încă se acomodează la Al-Nassr (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo încă se acomodează la Al-Nassr (FOTO: Getty Images)

Recent, Al-Nassr a fost eliminată de Al-Ittihad în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite, scor 1-3, discursul antrenorului Rudi Garcia punctând lipsa de randament a lusitanului: „Unul dintre lucrurile care au schimbat cursul jocului a fost ratarea lui, din prima repriză”. La nici câteva zile de la acel meci, rețelele sociale au fost invadate de un video, devenit imediat viral, în care un bărbat, despre care se crede că e unul dintre oficialii echipei, se arăta total nemulțumit de Cristiano Ronaldo: „Pleacă de aici. Am cheltuit 200 de milioane de euro și el nu știe decât să spună «Siuuu». Nu e posibil”, ar fi declarat acesta, potrivit presei internaționale. 

În cele două partide jucate până acum, Cristiano Ronaldo a petrecut un timp de acomdare, fără a parca sau pasa decisiv. Însă lucrurile s-ar putea schimba, dat fiind faptul că urmează duelul cu Al-Fateh, programat pe 3 februarie, de la ora 17.00.
Totuși, dincolo de speculații, ibericul se declară fericit. Piers Morgan, cel căruia fotbalistul i-a acordat un interviu incendiar, pe când era la Manchester United, declarând că se simte umilit pe Old Trafford, a povestit pentru „The Sun” cum Cristiano Ronaldo s-a acomodat imediat la Al-Nassr. La întrebarea dacă e fericit lusitanul cu noua echipă, Piers Morgan a punctat: „Absolut. Am schimbat câteva mesaje cu el și este îndrăgostit de tot ce a găsit acolo, pe teren și în afara lui. (...) Cred că ar fi preferat să mai joace la un club de top, în Champions League, pentru un an sau doi. Dar Al-Nassr i-a făcut o ofertă de nerefuzat și cred că provocarea de a ridica popularitatea fotbalului într-o altă regiune a lumii, la apusul carierei sale, chiar l-a convins”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net