Controverse în El Clásico: Real a învins Barcelona, care reclamă arbitrajul

Ultima actualizare:

Real Madrid a ieșit învingătoare din derby-ul cu FC Barcelona, disputat duminică, pe teren propriu și câștigat 3-2, în cadrul etapei cu numărul XXXII din La Liga. 

Real Madrid a învins FC Barcelona în derby-ul din Spania (FOTO: EPA)
Real Madrid a învins FC Barcelona în derby-ul din Spania (FOTO: EPA)

Cei care au deschis scorul au fost catalanii, prin Andreas Christensen, în minutul 6, după un corner, însă gazdele au primit un penalty, în minutul 16, după ce Lucas Vázquez a fost faultat de Pau Cubarsí, iar Vinicius Júnior a transformat fără emoții, aducând egalarea.
Oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 28, spre nemulțumirea exprimată clar de catalani, iar prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1. Finalul primei părți a fost marcat, însă, de o accidentare gravă - Frenkie de Jong a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi - fotbalistul catalanilor s-a accidentat în urma unui duel cu Federico Valverde și nu a mai putut continua partida. Ieșirea sa de pe teren a fost una emoționantă, întreg stadionul aplaudând în semn de solidaritate și lăsând urmă orice noțiune de rivalitate. 
În partea secundă a jocului, FC Barcelona a preluat conducerea, în minutul 70, prin Fermín López, dar madrilenii au egalat din nou, după numai şase minute, grație lui Vázquez. Cel care i-a adus victoria lui Real Madrid în El Clásico a fost Jude Bellingham, în minutul 90+1, scor 3-2, prilej prin care gruparea de pe „Santiago Bernabéu” a ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere.

Real, tot mai aproape de titlul din Primera División

În condițiile date, Real Madrid s-a distanțat la 11 puncte față de FC Barcelona în fruntea clasamentului din Spania, cu șase runde rămase de disputat și doar un cumul de situații nefavorabile le-ar mai putea sufla titlul jucătorilor lui Carlo Ancelotti, aceștia din urmă având un moral excelent, după calificarea în semifinalele din Liga Campionilor, odată cu eliminarea lui Manchester City. De partea cealaltă, FC Barcelona ocupă poziția secundă în La Liga, cu un total de 70 de puncte, în plan european fiind eliminată de Paris Saint-Germain, în sferturile de finală din Liga Campionilor.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net