PAOK, afară din Conference League. Lucescu Jr. rămâne în lupta pentru titlu

Ultima actualizare:

PAOK Salonic și-a luat „adio” de la Conference League, gruparea de fotbal condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu pierzând, joi seară, pe teren propriu, cu 0-2, în fața lui Club Brugge.

PAOK Salonic, eliminată din Conference League (FOTO: EPA)
PAOK Salonic, eliminată din Conference League (FOTO: EPA)

Astfel, PAOK părăsește competiția în sferturile de finală, după ce pierduse și în manșa din tur cu 0-1. „Munca depusă pe tot parcursul sezonului este foarte mare. Este un pas foarte mare pentru noi să ajungem pentru a doua oară în sferturile de finală a unei competiții europene în trei ani. Asta arată că facem un pas înainte. Ne-am confruntat cu un adversar foarte experimentat în plan european, a jucat anul trecut în Liga Campionilor, așa a fost ceva meritat să se califice”, a fost reacția lui Lucescu Jr., conform sport24.gr. Totuși, parcursul din Conference League are o miză financiară uriașă, calificarea până în sferturi aducându-i lui PAOK peste 10 milioane de euro, aproximativ șase milioane de euro fiind grație rezultatelor din faza grupelor.

Rămâne în lupta pentru titlu în campionatul grec

Gruparea românului își va concentra forțele, de acum încolo, în lupta pentru titlul din campionatul grec, unde situația este „strânsă”: PAOK a coborât pe locul trei, la două puncte distanță de liderul AEK Atena, formația lui Lucescu având, însă, un meci mai puțin disputat. Lupta la titlu este strânsă în Grecia, alte „amenințări” fiind Panathianikos FC și Olympiacos. În vârstă de 55 de ani, Lucescu Jr. este la al doilea mandat de antrenor la PAOK Salonic, după cel din perioada 2017-2019, cel mai recent venind în vara lui 2021 și având un contract valabil până în cea a lui 2024. Mai departe, lupta din semifinalele Conference League se va da între Aston Villa cu Olympiakos FC și ACF Fiorentina cu Club Brugge, în sistem tur-retur, pe 2 și 9 mai. Finala se va disputa pe 29 mai, în Grecia, pe stadionul lui AEK Atena.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net